Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny
CCM

Tacks 9080 Skridskor

(2)
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

9080 skridskon från CCM har blivit updaterad med en bättre anatomisk passform och starkare hållbarhet. Quarter paketet är skapat med 3D-lasted teknologi, vilket ger spelaren en fantastisk locked-in häl känsla och hela skon formas mycket bättre efter konturerna på foten. Skon är väldigt lätt i vikt och har en thermo formbar kärna med en liner gjord från TotalDri materialet som säkrar att innerskon håller sig så torr som möjligt.

Lace bite skyddet hanteras av en 10mm tjock förstärkt tunga för förbättrad komfort och skydd.

Den lägre delen består av CCM's SpeedBlade 4.0 holder med SpeedBlade rostfri stål skena. Detta sitter på en stadig konkav förstärkt TPU yttersula som erbjuder en mer effektivt kraftöverföring genom varje skär, så detta är ett riktigt bra par skridskor som kommer kunna användas i lång tid.

Notera: Vi rekommenderar alltid att du får en skridsko av denna kaliber slipad i den lokala ishockeystadion eller hos en specialist.

Baserat på vår upplevelse med CCM, har vi valt att lista storlekarna så att de passar med vanliga skostorlekar. Så, när du väljer storlek på din nya skridsko ska du helt enkelt välja den efter din vanliga skostorlek.

CCM har deras helt egna konvertingstabell och har satt en etikett på deras produktförpackningar med deras egna "EU-storlekar". Detta betyder att storleken på kartongen inte kommer matcha ditt storleksval och därför vill vi gärna att du testar skridskorna på innan du skickar dem tillbaka till oss.

Specifikationer

Innerkänga detaljer:
Inbyggd, Anatomiskt utformad
Utbytbar blad:
Ja
Känga material:
Komposit
Innerkänga material:
Mikrofiber
Känga/Skal typ:
Hård
Låssystem:
Snöre
Vikt:
707g
Cuff:
Hög ankelstöd
Yttersula:
Composite exhaust
Blad material:
Rostfritt Stål
Blad slipning:
Inte nödvändigt
Toepick:
Ingen

Från samma märke

Visa alla

recensioner   (2)

Det finns inga recensioner på svenska. Visa recensioner på andra språk (2 recensioner)

SkatePro