Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

The HSU Low Vulc Svart/Vit Skateskor

(1)
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Emerica Hsu Low Vulc är en lågprofil skatesko med en drop-in G6 innersula. Dessa skateskor är inte din vardags-skatesko. Emerica G6 Foam innersulan tar skateskorna till nya höjder. Med G6 Foam får du som skatare mjuk vaddering, som absorberar stötar direkt under foten och skyddar därmed dina fötter och ben så även mycket hårda landningar inte ger skakningar hela vägen upp för benet.

G6 Foam är ett high-rebound skum med super stötabsorbering, som som regel är kombinerat med ett stabiliserande skum och en yttersula i gummi. Det översta lagret ger vaddering till foten och ger en stabil passform, som ger dig möjlighet för att göra vilda tricks och stora hopp utan att du behöver vara bekymrad för att du mister kontrollen.

Hur fungerar G6 Foam så egentligen? För att kunna ge fötterna en stabil passform och hög kontroll på boarden är G6 sulan designad till att vara tunn vid tåområdet och blir därefter tjockare mot hälen, där den är mer vadderad för att ge en stötabsorberande effekt.

Skatare får i ofta en del slag och skador nu och då, så det är ingen grund till att också skada dina fötter vid hårda landningar. Se fram emot att skate med dessa Emerica skateskor!

Features:

  • Mockaskinn
  • Drop-In G6 innersula
  • One-Piece Toe Cap
  • Lätt vadderad plös
  • Vadderad krage
  • Triangulärt sulmönster
Visa alla

recensioner   (1)

Bedre end forventet
Kasper Strandgaard (Svendborg)
13-02-2017
Betyg: 5 av 5!
SkatePro