×
MENY

Extremsport utrustning

Extremsport-utrustning och andra coola prylar

Vi vet alla känslan. Du browsar runt på nätet och plötsligt snubblar du över en gadget eller någon extremsports-utrustning som får dig att tappa hakan och säga "wow". Här på SkatePro känner vi till känslan, och när det händer försöker vi ta in den specifika produkten i vårt sortiment, och det är vanligen i den här kategorin de prylarna dyker upp.

Pogo sticks, Segways och andra elektriska fordon, utomhusleksaker och eldrivna trehjulingar finns i vårt nuvarande sortiment. Men den här kategorin är dynamisk, så vi rekommenderar att du kikar in lite då och då.

Den populäraste underkategorin håller våra olika fordom för persontransport. Vi förväntar oss utöka den här kategorin ytterligare inom kort då marknaden har exploderat för dessa produkter.

Både trendiga och tidlösa leksaker

Kommer du ihåg den hype:ade fidget spinner? De fidget spinner du hittar här håller mycket hög kvalitet och är perfekt balanserade med tre vikter, vilket ger en optimal och varaktig spin. Vi har också diabolo i olika kvaliteter och märken - en mer tidlös skicklighets-leksak som har varit populär genom generationer, och förmodligen kommer överleva fidget spinnern.

Det är också i avdelningen för extremsport-utrustning du hittar olika ramper, hopp och grind rails för skate-sporter. Oavsett om du åker skateboard, longboard, rullskridskor, sparkcykel eller BMX, har vi utrustningen du behöver för att designa din egen park.

Men hur är det med pogo-stick? Denna klassiska utrustning för extremsport har genomgått en renässans de senaste åren, och har uppgraderats till nuvarande produkt, som låter användaren göra stora hopp och flips.