MENY
×

Sko tillbehör

  Filter
Varumärken

Alla skostillbehör du måste ha för att ta hand om dina skor och hålla dem fräscha och fina


Om du letar efter skotillbehör är det här rätt plats att börja. Vi har allt du behöver från sko reparation till vetrar, och till och med startvärmare för att hålla dina fötter varma på vintern.

Har det gått hål eller har du fått en reva i ditt favoritpar skor? Använd sko reparation goo för att lappa hålen och dina skor blir nästan lika bra som nya. Du kan också skjuta upp dina skors livslängd genom att impregnera dem, så att de är skyddade mot vatten och fukt.

Håll dina skor snygga och fräscha efter att du har på dig dem hela dagen med desinfektionsspray eller färska skofilter.

Stick ut från mängden med unika skor


Är dina snören snygga och slitna eller vill du bara sticka ut från mängden. Vi har både normala och elastiska. Från vanliga vita snören till regnbågefärgade snören och jämnt ledde rör, som gör att dina skor lyser i mörkret. Du hittar allt här i vårt urval av tillbehör till skor.

I vårt blandade utbud av tillbehör till skor hittar du också en massa tillbehör för när vintern kommer. Från startspikar som minskar risken för att det faller på snö och is för att starta uppvärmare för att värma upp dina skor, så att du kan hålla dig varm när du går ut i den kalla snön.