×
Meny

Dam underställ / thermals

  Filter
Varumärken
Storlek
Typ

Underkläder / Termaler för kvinnor


När du går ut för en skidåkning på berget, spelar termiskt underkläder en viktig roll för att hålla dig varm och torr - det är ett centralt element i receptet för en lyckad dag ute på backarna.

De flesta uppsättningar av termiska underkläder består av ett par långkalsonger och en lång skjorta som utgör basskiktet på skidkläderna. Detta lager ligger bredvid din hud och dess primära funktion är att leda svett och fukt bort från din hud och att reglera din kroppstemperatur - så att du alltid är varm och torr.

Varm och torr för en lång dag på berget


Alla de långa underkläderna i den här kategorin är speciellt utformade för kvinnor med hårdare passform än mänens termiska underkläder.

De långa underkläderna som du hittar på denna sida är utformade för att transportera svettning bort från din hud vilket innebär att termiskt underkläder torkar mycket snabbare än "konventionell bomull" och minskar risken för att du blir våt och kall. Vi rekommenderar att du väljer termiskt underkläder som är tillverkat av antingen syntetiskt tyg, merinoull eller silke.

Några av de långa underkläderna som du hittar i den här kategorin är till och med gjorda med revben i knä och anklar för en snyggare passform och komfort när du är ute och njuter av dig själv.

Se till att du tar med dig några extra uppsättningar av skidtermer om du åker på en skidsemester. Din långa underkläder måste tvättas efter några dagar användning på grund av hygieniska skäl - och luktar.

SkatePro