MENY
×

Herr underställ / thermals

  Filter
Varumärken
Storlek
Typ

Termiskt underkläder för män


Termaler är viktiga för att hålla dig varm när du kraschar nerför backarna eller på de XC-resor i backcountryen. Ett par långa underkläder med värmeförmåga kommer att hålla dig varm och torr hela dagen, så det enda du behöver tänka på är att ha kul.

En typisk uppsättning termiska underkläder består av en långärmad tröja och ett par lång kalsonger. Detta lager av kläder kallas basskiktet och är skiktet bredvid din hud. Det har till uppgift att hålla dig varm och torr när du är ute och om i snön.

Nyckeln till framgång


Det är viktigt att välja termiskt underkläder som är gjorda av antingen syntetiskt tyg, merinoull eller silke om du vill vara torr och varm. Till skillnad från långa underkläder gjorda av bomull är termiska underkläder gjorda av ovannämnda material fuktsugande, vilket innebär att det torkar snabbare än "vanliga" underkläder.

Det är också möjligt att få en uppsättning termiska underkläder som består av en termisk t-shirt och ett par shorts. Denna set är perfekt för längdåkning, rullskidåkning, cykling, löpning, skridskoåkning, etc.

På denna sida hittar du ett brett urval av termiska underkläder som är avsedda för män, vilket betyder att den är större i storlekar jämfört med kvinnors termiska underkläder.

Det kommer att fungera


Att använda en uppsättning termiska underkläder är inte bara reserverad för dem som är ute i snöskidåkning. Om du är ute på utomhussporter, eller kanske arbetar utomhus utomhus hösten eller vintern, är termiskt underkläder också ett måste-ha-föremål.