×
Meny

BMX T-shirts

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Bär ditt favoritmärkes BMX t-shirt

BMX-t-shirts finns i ett flertal varierande stilar, färger och mönster och det finns helt enkelt inget svar på vilken som är bäst för dig. BMX åkare älskar att representera sitt favorit märke när det är i parken, genom att bära en av deras BMX t-shirts.

Du finner inte bara t-shirts under denna kategori, vi erbjuder även ett gäng långärmade t-shirts som är perfekta för kvällssessioner eller molniga dagar.

T-shirt BMX - vilken stil ska man välja?

Två egenskaper som ofta återfinns hos dessa t-shirts är ett minimalistiskt utseende och en överdimensionerad passform. I många fall är märkets logga tryckt på bröstet och resten av tröjan är orörd. Detta gäller inte för alla t-shirts då det finns många tröjor med färgglad design och fotografier tryckta på dem. När du hittar en t-shirt som du tycker om så väljer du storlek beroende på om du vill ha en överdimensionerad eller en vanlig passform när du är ute på din BMX cykel.

Här finner du även BMX t-shirts för den yngre generationen av åkare. Storlekarna är angivna i år vilket gör det lätt för dig att välja rätt.

Du kan även kolla in BMX Hoodies & Sweatshirts där du hittar BMX hoodies, tröjor och jerseys.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor