×
Meny

Skate Hoodies & Sweatshirts

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek

Vad är en skate hoodie?

En skate hoodie är en viktig del av alla skater's outfit. Dess avslappnade och lösa stilen kännetecknar skate kläder i sin helhet. Oavsett om du föredrar att bära en skate hoodie, tröja eller crewneck är upp till dig och beror på din personliga preferens. Många skateboard åkare föredrar att gå upp en storlek för att få mer flexibilitet när de glider runt på sin bräda. Vissa anser att en hoodie kan kännas tung och störande och väljer därför en tröja utan luva. Vilken stil man föredrar är helt baserad på personlig preferens.

Varför ska jag använda en skate tröja eller hoodie?

De olika skate sporterna är något som kan utföras året om, så kallare temperaturer bör inte förhindra dig från att komma ut och öva. En skate tröja hjälper dig att hålla värmen under de kallare månaderna. Ett extra lager med kläder kan även hjälpa dig prestera bättre. Många skateboard hoodies är tillverkade av en blandning av bomull och syntetiska material, vilket innebär att de effektivt behåller värmen, samtidigt som de leder fukt bort från kroppen.

Välj rätt skateboard hoodie

En skate tröja eller hoodie förekommer i ett flertal olika storlekar designade för att passa din smak och stil. Även om det är vanligt att gå efter en lösare passform så finner du även tröjor och hoodies med en standard och slim-fit passform. En del skateboard hoodies kommer med en enkelfärgad och minimalistisk design medans andra har stora tryck och livliga färger.

Åker du i varmare väder? Kolla då in vårt utbud med Skate T-Shirts.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor