×
Meny

Kickbike Skor

  Filter
Varumärken
Sko storlek
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Kickbike skor är gjorda för att hålla

Att åka sparkcykel kan ta mycket på skorna, så du borde se till att använda rätt typ av skor så du inte förstör dina favorit sneakers. Det finns en stor överlappning mellan kickbike skor och skateskor. Dem är tillverkade för att tåla hårda stötar när du gör trick och motstå friktionen som skapas av griptape, vilket är nödvändigt för kontrollen av sparkcykeln eller brädan.

Vilka skateskor ska jag ha när jag åker sparkcykel?

De som är bäst sparkcykel skor, är de som har en slitstark yttersula i gummi som kan absorbera många stötar. Trick sparkcykelåkare gör många trick som involverar att hoppa och landa, så tjockare och platta sulor ger en välbehövlig dämpning. Detta gäller även för vanliga transport sparkcyklar, där du måste sparka med fötterna för att hålla hjulen snurrande.

Sparkcykel skor både andas och är komfortabla, eftersom sparkcykel sessioner kan vara både långa och intensiva. Materialen har lätt att ventilera luft, och har en solid innersula och vadderat foder som gör dem bekväma att ha på sig.

Inget komplettera ett par scooter shoes bättre än ett snyggt par Strumpor, men sparkcykel griptape är coolare. Spana in vårt utbud av Griptape till sparkcyklar.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor