×
Meny

BMX Hoodies & Tröjor

  Filter
Varumärken
Storlek

BMX hoodie - ett måste plagg

BMX hoodies och tröjor finns i ett stort antal olika stilar och färger, dina möjligheter är näst intill obegränsade. De är ett så populärt val för många åkare på grund av dess värmande egenskaper under kallare förhållanden. Utöver den praktiska aspekten så ger BMX hoodies även en trendig image som passar den fashionabla BMX kulturen vi ser idag.

BMX tröja för race banan

För åkare som är inne i race svängen så är dessa tröjor ett måste när man tävlar eller tränar på race banan. De skiljer sig från vanliga BMX tröjor då lätt vikt och hållbarhet prioriteras i dem. De vanligast förekommande materialen som används är polyester med spandex detaljer för ökad flexibilitet. Du finner även mesh ventilation i områden där värme byggs upp, samt elastiska muddar för att hålla dem på plats.

BMX hoodies eller BMX sweatshirts är perfekta att ha med sig när man är ute och cyklar. När du inte vill använda den så får den plats i din väska utan problem. Om du letar efter andra alternativ till att hålla dig varm i skateparken, kolla in våra BMX Jackor.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor