×
Meny

Surfwear

Surfwear ger dig en cool look

Surf apparel eller surfkläder som man även kan kalla det är bekvämt, avslappnat och snyggt. Det är en tidlös look och bärs inte bara av vattensport älskare. Surfkläder karaktäriseras ofta av shorts, löst sittande tröjor och ofta solglasögon och keps eller hatt av något slag. Många av de större märkena kan man känna igen runt om världen och deras loggor visar att surf är såväl en livsstil som en sport.

Välj surfkläder som passar din stil

Vilka surfkläder du bär är helt upp till dig, och det är ofta beroende på vart du surfar och väderförhållanden i omgivningen. När det kommer till tröjor så kan du välja en klassisk t-shirt, men när det är lite kallare är en långärmad tröja ett bra alternativ. Det finns modeller med enkel och stilren design, och de med stora loggor som du kan bära för att stötta ditt favorit märke. För kallare dagar på stranden kan det vara en bra ide att bära en jacka eller hoodie.

Under midjan passar både shorts och chinos till surfstilen. När det kommer till byxor och andra plagg så överlappar dessa ofta med skate kläder, och många märken tillverkar produkter som passar bägge stilar.

Om badkläder inte är nog för att hålla dig varm när du är ute och surfar i kalla vatten, så bör du spana in vårt utbud med Våtdräkter.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor