×
Meny

Skate Wax för sparkcyklar

Scooter wax för smidiga slides

Med lite scooter wax, eller skate wax som det även kallas, kan du glida över rails och utföra grinds på kantstenar utan problem. Denna typ av grind wax använder du på ytan du ska åka på eller direkt under ditt sparkcykel deck, för att minska friktionen.

När du använder skate wax minskar friktionen när du träffar de hårda ytorna i skateparken eller ute på gatan. Du ska dock vara uppmärksam på att inte använda för mycket wax, då riskerar du att tappa fäste.

Skate wax - En liten sak som gör stor skillnad

Ett stycke skate wax är en viktig del av alla sparkcykel åkares utrustning under en session. Oavsett om du tar en tur i parken eller om du befinner dig vid ditt favorit street spot så är de färgglada bitarna med grind wax i varierande former och storlekar en hjälpsam del för att göra rails, bänkar, boxar, trappor och alla andra typer av hinder lättare att utföra grinds och slides på.

Så kom ihåg, om du har en dålig session där du har svårt för att få till grinds och slides så kan en bit skate wax hjälpa dig med att omvandla din session till en du aldrig kommer att glömma.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor