×
Meny

Tillbehör till derby rullskridskor

Bra att veta

Här hittar du det bästa rullande derby-redskapet


Även om fyrhjulingar har funnits sedan 1920-talet Roller Derby i den form som vi känner till idag är ett ganska nytt fenomen. Sporten är faktiskt inte ens tjugo år gammal än. Roller derby utförs på sidoskridskor och rullgardistbyget har utvecklats explosivt de senaste åren. Eftersom deltagarna har blivit mer och mer konkurrenskraftiga efter att söka efter bättre och mer hållbart redskap har den producerade utrustningen naturligtvis följts.

Här på SkatePro har vi ett brett sortiment av olika roller derby utrustning, som kan användas för skydd, show och underhåll. Den högintensiva sporten kräver hög skyddsnivå, och det är därför rullgardinväxeln som används för skydd är inte bara en vanlig 3-packsats. Vissa spelare använder också skydd på sin bum, och den trefaldiga åtta bumsaveren är perfekt för detta ändamål. Munskydd är också ett viktigt rullskridsko tillbehör och inte något du vill försumma.

Glöm inte traditionen


Roller derby har en stolt tradition av spelarna som bär färgstarka och iögonfallande kläder. I denna kategori hittar du också olika kläder som heta byxor, skjortor och färgglada snören för dina rullskridskor.

Du hittar också bultar och axlar som är specialtillverkade för rullhockey och olika verktyg. Ett av de verktyg som vi är mycket stolta över att ha i vår butik är Roll-Line bearing Press som sparar dig krångel för att få dina lager i och ut ur hjulen under underhåll.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor