×
Meny

Roller Derby Tillbehör

Bra att veta

Vad behöver jag för tillbehör för rollerderby?

Förutom rullskridskorna finns det en hel rad olika roller derby tillbehör och utrustning som är gjorda för att du ska kunna hålla dig säker och maximera din prestation i rinken. Oavsett vilken position du spelar är derby fysiskt, så det viktigaste tillbehöret att ha är roller derby skyddsutrustning. Alla spelare måste bära skydd, även under träningspass.

Att bära roller derbyskydd kommer att vara till stor hjälp för att förhindra skador. De skyddar dig från blåmärken vid eventuella fall eller sammandrabbningar med andra spelar och kommer att bidra till att du inte känner dig lika öm nästa dag. Dessa skydd ska bäras på armbågar, knän och handleder. Du bör också bära skyddsshorts samt ett tandskydd. Ett annat viktigt skydd som du behöver är en hjälm, som du hittar i kategorin Skatehjälmar.

I den här kategorin hittar du också roller derby tillbehör som kommer att göra ditt liv lite enklare. Utrustning som footies och kompressionsstrumpor hjälper dig att hålla dina fötter bekväma, här hittar du även vattenflaskor som hjälper dig att hålla din vätskebalans.

Om du letar efter delar för att laga dina rullskridskor kan du ta en titt på vår kategori Delar - Derby.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor