MENY
×

Snowboard-bindningar till barn

Snowboard-bindningar för barn

Snowboard-bindningar för barn är en viktig del av snowboard-utrustningen, både för barn och juniora åkare.

Snowboard-bindingar hjälper dig hålla fötterna säkert på brädan. Det är också snowboard-bindningarna som ger dig support och styvhet via plattan bakom vaden och basplattan. De flesta snowboardbindningar för barn är traditionellt utformade - med en ankelrem och en tårem.

De minsta barnens snowboard-bindningar har bara en rem eftersom två inte är nödvändigt pga barnens små fötter. Nästan alla snowboard-bindningar har justerbar vadplatta och vridbar basplatta, ellet en disk i mitten av basplattan som låser bindningen till brädan

Snowboards för barn kommer med förborrade hål för skruvar. De flesta märken på snowboard-bindningar gör också snowboards för barn som använder fyra skruvar (känt som 4-hål-system eller "standardsystem").

Snowboard-bindningar för juniorer tar mycket stryk

Till skillnad mot bindningssystem för skidor, är bindningar på snowboards väldigt utsatta. Därför är det avgörande att dina snowboard-bindningar håller hög kvalitet. Alla snowboard-bindningar för barn och juniorer du hittar i den här kategorin håller hög kvalitet och är tillverkade i material som kan motstå tusentals krascher genom inlärningskurvan och låter dig bli den bästa brädåkaren dina kunskaper och gener tillåter.

Sist men inte minst vill vi påpeka att instegsbindningar är perfekta för nybörjare, men du bör förvänta dig att ditt barn vill ha bättre prestanda allt eftersom de utvecklas, och eftersom barn lär sig snabbt kan det gå fort.