MENY
×

Snowboard-boots till barn

  Filter
Varumärken
Sko storlek
Innerkänga detaljer
Snörnings system

Snowboard-boots för barn måste vara bekväma

När du väljer snowboard-boots åt barn är det avgörande att skon passar foten rätt. Om den är för liten blir den obehaglig och resulterar i kalla fötter. Om den är för stor, kommer åkaren förlora kontroll över sin snowboard. Båda dessa scenarion är negativa för barnets upplevelse och kan i värsta fall göra att hen förlorar motivation och intresse för snowboard. Generellt är det väldigt viktigt att barn och unga åkare får så många positiva upplevelser som möjligt tidigt i sin karriär. Här spelar deras snowboard-boots en stor roll.

Två olika snörningssystem för ditt barns snowboard-boots

Traditionella skosnören som på vanliga skor. De tar lite längre tid att knyta men är lätta att ersätta när de slits ut. Lämpliga om ditt barn kan knyta sina skor.

Snabbsnörning som består av ett eller två snören. Detta system kräver bara ett enkelt drag för att knyta hela skon. Det gör det snabbt och lätt för ditt barn att knyta sina boots själva, och sluter också bra om hela foten.

Utforska vårt stora utbud av snowboard-boots för barn. Du kommer garanterat hitta ett par som passar både dina och ditt barns behov i såväl utseende som storlek.