×
Meny

Snowboardkläder & Vinterkläder

Snowboardkläder att bära i vinter

När vintersäsongen kommer igång så vill du se till att du har de bästa snowboardkläderna för att hålla dig varm, torr och stilenlig. Förhållandena på bergen kan variera mycket mellan morgon och kväll, så för snowboardåkare är det viktigt att vara utrustad för alla väder. De bästa snowboard kläderna andas och sitter bekvämt, och de olika lagren tjänar olika syften.

Hur många lager vinterkläder ska man bära vid snowboard åkning?

Hur många lager av snowboardkläder du behöver beror på utomhustemperaturen och hur varmt du vill ha det. Den vanligaste uppsättningen för snowboarding är att bära ett baslager följt av ett mellanlager eller fleece och sedan en vattentät snowboardjacka.

Traditionellt sätt så skiljer sig snowboard modet från skidkläder. Men i dag finns det fler liknelser, även om snowboard kläder generellt brukar ha en lösare och mer avslappnad passform. Detta är bra för rörlighet och komfort och ger extra utrymme för skydd, så som snowboard impact shorts. Produkter så som bib-style snow pants är unika för snowboardkläder.

Många snowboardkläder är unixsex, men du kan dela upp dem i herr, dam och barn om du vill göra din sökning mer detaljerad.

Om du planerar en resa snart och behöver en väska att bära din snowboard utrustning i så borde du kolla in våran kollektion av Snowboard Väskor.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor