MENY
×

Delar till derby rullskridskor

  Filter
Varumärken

Roller derby plattor, derby tå stopp, och andra derby hårdvarer


Roller derby är en relativt ny sport, men inom den korta livstiden har den redan etablerat sig som en välorganiserad sport med tusentals utövare över hela världen, och sportens popularitet är fortfarande på väg och inte saktar ner.

Sedan idrotten började växa i början av 2000 har olika märken börjat producera speciella delar för sporten, som rullskridskoplattor, derby-tåhållare och andra typer av derby-hårdvara som är optimerade för det hårda livet på kretsen.

I den här kategorin hittar du bara högkvalitativ derby-maskinvara, som hjälper dig att optimera och perfekta ditt spel. Vi har många olika derby tå stopp, i alla typer av färger. Detta ger dig möjlighet att sätta din egen personliga touch på dina derby skridskor.

Vi har också olika typer av bushings av olika hårdhet. Dessa bussningar kan bytas ut om du vill justera din quads respons. Ju hårdare bushings desto större vikt du måste sätta på dina Derby skridskor för att få dem att vända.

Som du kan se finns det också många olika rullskridskosplattor i det högre prisklassen. Dessa är toppmoderna plattor, som verkligen kan slå ut på banan. Plattorna är lätta och mycket manövrerbara. De tillverkas i en speciell lätt aluminiumlegering medan lastbilen är tillverkad av stål för maximal hållbarhet.