×
Meny

Hockeytejp & Grepplindor

Vad används hockeytejp till?

Tejp för hockeygrepp liknar kirurgisk tejp och används på toppen av hockeyklubban för att förbättra spelarens grepp om klubban. Det appliceras genom att man lindar skaftet från toppen till botten i en spiralformad rörelse. Greppet är främst avsett för överhanden så det behöver inte gå långt ner på klubban. Området där den nedre handen sitter ska inte greppas eftersom det måste förbli fritt för att manövrera klubban.

Ishockeytejp finns normalt på bladet på en hockeyklubba för att förbättra kontrollen över pucken. Hockeyklubbens blad skadas ofta av upprepade skott och passningar, så genom att applicera hockeytejp förlängs dess livslängd. Att sätta på tejpen görs enkelt genom att linda den runt i en spiral, från hälen till tån på bladet. Det kan också appliceras på klubbans skaft och annan hockeyutrustning.

Oavsett om du vill tejpa bladet eller tejpa skaftet är båda utformade för att förbättra hockeyspelarens kontroll och helhetsupplevelse. De finns i en mängd olika färger och är mycket användbara hockeytillbehör att ha i sin kitbag.

Om du känner att ingen mängd hockeytejp kommer att rädda din gamla, slitna klubba, gå då över till vår sida om Hockeyklubbor och ge dig själv en tidig födelsedagspresent.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor