×
Meny

Race BMX handtag

  Filter
Färger
Varumärken
Handtag längd
Flange
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Hur du väljer och monterar dina Race BMX-handtag

Handtag är viktigt för att behålla kontrollen över din Race BMX-cykel. Många åkare föredrar mjuka handtag. Mjuka handtag ger en viss grad stötdämpning, som skyddar åkarens händer mot hårda stötar.

Vissa som åker Race BMX kör med lock-on handtag för att säkerställa att handtagen inte kan åka omkring.

Vi har ett brett utbud av handtag för Race BMX i olika färger, designs, längder och former från märken som Blunt, Cult, Eclat, Ethic, Fiend, Odi, Premium, Rocker, Root Industries och Wethepeople.

Det är även i denna kategori du hittar vårt sortiment av styrändar i både metall och plast. Styrändar används för att skydda dig själv mot vassa ändar på styret och håller dina BMX-cykelhandtag säkrade.

Tre tips för montering av BMX-handtag

Har du någonsin haft stora problem med att montera handtag? Här kommer några tips som vi använder i verkstaden, som kan göra montering av handtag lättare.

  • Luftkompressor: Om du använder en luftkompressor, kan du blåsa vinden i handtagen. Handtagen glider lätt på med en luftkompressor.
  • Remsor: Placera ca. 4 plastremsor i handtaget. Genom använda remsor inne i handtagen minskas motståndet och handtagen kommer på lättare. Dra ut remsorna ur handtagen, och du är färdig.
  • Fönsterputsmeddel och andra snabbavdunstande vätskor: När du använder snabbavdunstade vätskor på styret blir det halare och handtagen kan installeras utan särskilt mycket besvär.
SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor