Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny
CCM

Super Tacks AS1 Skridskor

(1)
Video
Video
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Super Tacks AS1 Skridskorna från CCM är gjorda med hög-nivå spelare i tankarna och kommer med massor av avancerade teknologier.

Om vi startar uppifrån - Den patenterade Mono Frame 360 har en fantastisk anatomisk passform tack vare one-piece designen, vilket ökar kontakt arealen i hela skon jämfört med en two-piece. Med andra ord, en one-piece design gör att du känner att du får mer kontakt med skon.

Själva skon kommer med stark karbon komposit som är väldigt hårt och ger en superb kraftöverföring i varje skär. Sulan som används på denna modell kommer med en förbättrad häl, som gör kraftöverföringen ännu mer mjuk.

Den styva och thermo-formbara kärnan kommer med en liner gjord från TotalDri material. Addera till detta en extra ventilation på undersidan av skon och chanserna är höga att dina fötter kommer hållas torra under matchen.

Super Tacks AS1 kommer med en Tritech Flex tunga. Denna tunga skyddar dig mot lace bites och tillåter en flex framåt som många spelare önskar. Den är väl vadderad för ökad komfort och skydd.

Holdern och skenan konsisterar av SB4.0 och Speedblade Black. Den hållbara SB4.0 holdern har en ökad attack vinkel vilket ger bättre skär och svängar. Black Speedblade kommer med ett aggressivt utseende med oxide coating, vilket ger ökad livslängd och extra resistens mot rost.

Även fast de har höjt höjden av quarter paketet och adderat ännu fler teknologier till dessa högklass skridskor är de faktiskt lite lättare jämfört med förra årets modell.

Notera:

  • Black Speedblade skenan bör INTE slipas med en sten-slip.
  • Dessa skridskor är värmeformbara för en personlig passform.

Baserat på vår upplevelse med CCM, har vi valt att lista storlekarna så att de passar med vanliga skostorlekar. Så, när du väljer storlek på din nya skridsko ska du helt enkelt välja den efter din vanliga skostorlek.

CCM har deras helt egna konvertingstabell och har satt en etikett på deras produktförpackningar med deras egna "EU-storlekar". Detta betyder att storleken på kartongen inte kommer matcha ditt storleksval och därför vill vi gärna att du testar skridskorna på innan du skickar dem tillbaka till oss.

Specifikationer

Innerkänga detaljer:
Inbyggd, Anatomiskt utformad
Utbytbar blad:
Ja
Känga material:
Komposit
Innerkänga material:
Mikrofiber
Känga/Skal typ:
Hård
Låssystem:
Snöre
Vikt:
768g
Cuff:
V-Cut, Mid-cut
Blad material:
Rostfritt Stål
Blad slipning:
Inte nödvändigt
Toepick:
Ingen

Från samma märke

Visa alla

recensioner   (1)

Det finns inga recensioner på svenska. Visa recensioner på andra språk (1 recensioner)

SkatePro