Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny
CCM

Tacks 9080 Junior Skridskor

Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Det här är Junior-versionen av 9080 skridskor. Den har uppdaterats med en bättre anatomisk passform och starkare hållbarhet jämfört med tidigare modeller. Quarter-paketet har skapats med 3D-teknologi som ger spelarna en utmärkt känsla då hälen hålls på plats och hela kängan anpassar sig mycket bättre till fotens former. Kängan är mycket lätt och har termoformbar kärna med ett foder gjort av materialet TotalDri som ser till att den inre kängan hålls så torr som möjligt.

En 10 mm tjock förstärkt plös som ger ökad komfort och skydd samtidigt som den skyddar mot "lace bite".

Underdelen består av CCM:s SpeedBlade 4.0 hållare med SpeedBlade skena i rostfritt stål. Fäst detta på en stel konkav förstärkt TPU yttersula med ett system för utpumpning, som ger mer effektiv kraftöverföring genom varje skrid och du får ett par schyssta skridskor som håller länge.

Notera: Vi rekommenderar alltid att du får en skridsko av denna kaliber slipad i den lokala ishockeystadion eller hos en specialist.

Baserat på vår erfarenhet med CCM, har vi bestämt oss för att lista skridskornas storlekar och matcha dem med vanliga skostorlekar. Så när du väljer att par nya skridskor, så är det bara att matcha med din vanliga skostorlek.

CCM använder sin alldeles egna konverteringstabell och har märkt sina produktlådor med sina egna "EU-storlekar". Detta betyder att kartongen troligen inte kommer matcha med ditt val av storlek, därför uppmanar vi dig att prova skridskorna innan du skickar tillbaka dem.

Specifikationer

Känga/Skal typ:
Hård
Känga material:
Komposit
Innerkänga detaljer:
Inbyggd, Anatomiskt utformad
Innerkänga material:
Mikrofiber
Låssystem:
Snöre
Vikt:
707g
Cuff:
Hög ankelstöd
Yttersula:
Composite exhaust
Blad material:
Rostfritt Stål
Blad slipning:
Inte nödvändigt
Toepick:
Ingen
Utbytbar blad:
Ja

Från samma märke

Visa alla

SkatePro