Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

F-16 Falcon Plus Plate

(1)
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Dessa aluminium Falcon Plus plates från Pilot är några av de lättaste derbyplattorna på marknaden för tillfället. Det är Pilots top-of-the-line modell och de är späckade med läckra detaljer, som med säkerhet kommer fånga dina lagkamraters uppmärksamhet i Derbyligan.

Vinkeln på kingpins är 16º, vilket gör Falcon Plus till en mer livlig platta än exempelvis 10º kingpin-uppsättningar. Den är också mer stabil än en 45º uppsättning.

Truckarna kan ställas in mellan pivot-ball och baseplates. Det betyder, att du kan justera vinkeln i detta område, så den passar precis till din föredragna åkstil. Detta i kombination med Bionic Medium soft kuddar, gör denna uppsättning mycket responsiv och säkrar en optimal kontroll.

Falcon Plis levereras med Bionic Super Toe stoppers, som är extremt hållbara. Desutom är de förskurna i en vinkel, som gör dem perfekta till att göra slits i dina inbromsningar. En speciell gummiformel gör att de inte efterlämnar bromsmärken på golvet.

Falcon Plus setet är kompatibelt med äldre versioner av Falcon-plattor från Pilot. Det betyder, att du lätt kan sätta dessa plattor på din gamla Falcon uppsättning och rulla asfalt igen.

Funktioner:

  • Extruderad aluminium 6061-T6
  • Mikro-klick justerbara kingpin muttrar
  • High rebound uretan bussningar
  • Vikt: 508 gram per komplett platta (storlek 5.75")

Inkluderat i paketet:

  • Komplett plattset
  • Bultar, spännskivor och muttrar till montering av kängor
  • Verktyg
Visa alla

recensioner   (1)

Very responsive and lightweight plate. Feels awesome and makes the hockey stops and lateral movements a breeze!
N. Kjer (Aarhus C)
27-09-2017
Betyg: 5 av 5!
SkatePro