Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

Ophira 45 Roller Derby Platta Set

(2)
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Ophira 45° platt-settet från Chaya är ett seriöst kraftpaket. Byggt för hårda kamper på Derby tracken. Med en vikt på endast 545 gram per komplett platta (stl 6) är de mycket lätta. Detta är möjligt tack vare användandet av 7076 aluminium, som inte enbart är lätt, utan också mycket starkt och hållbart.

Ophira plattor kommer med Dual Center Mount-systemet, som är unikt för Chaya. Ett unikt två-bultars monteringssystem, som gör det lätt att montera dem med Chayas pjäxor. Bultarna är något kraftigare än i de vanligare systemen och bidrar därför till att öka styrkan i förbindelsen mellan platta och känga.

Ophira platt-setet kommer med helt normala hangers, med hjulmontering med gänga och mutter. Lite långsammare att byta jämfört med några av Chayas snabba axelsystem, men mycket starkt och känt av de flesta.

Chaya har utvecklat ett Power Toe-system, som säkrar en långt bättre push och optimal kontroll.

Cherry Bomp toe stoppern är decentrerad, för bättre utnyttjande av energin i överföringar, bättre balans och mer kontrollerade stopp. Den platta profilen på stoppet ger ett optimalt grepp och överlägsen hållbarhet.

Detta är 45° versionen av Shiva plate-setet, som är mycket flexibla och responsiva plattor. De reagerar snabbare på input från åkaren och kräver inte lika mycket energi att använda som andra plattor.

Funktioner:

  • Jelly Interlock SHR PU-Cushions
  • Extruderade och CNC metalldelar gör dem superstarka
  • Laserprintade grafiska detaljer

Specifikationer

Plate-material:
Aluminium

Från samma märke

Visa alla

recensioner   (2)

Love them
ESTER PEREZ RIBA (Aarhus V)
11-05-2021
Betyg: 5 av 5!
These plates are light as all get out! I love the way they feel and move under my skates.
Robert Ahlness (Coconut Creek)
05-07-2018
Betyg: 5 av 5!
SkatePro