Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

Poron Pushin Cushion

(1)
Video
Video
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Innehåller din dagliga pendling delar som gör dina fötter känslolösa från vibrationer? Så kommer detta kanske hjälpa dig med att lindra sensationen - Från Loaded Labs kommer nu Poron Pushin Cushion som är gjord av Poron.

Idéen bakom utvecklingen av detta material till användning med longboards var för att ge riders mycket mer grepp, respons och board feel - och man kan med säkerhet säga att denna Poron levererar detta.

Detta 0.12" (3mm) tjocka ark av Poron XRD viskoelastisk dämpande skum är bra för cruiser-setups, då det dämpar vibrationerna från underlaget. Detta gör turen mycket mer jämn. Det är också bra till användning med andra typer av boards, då det kan användas till att uppbygga, till exempel, konkav, footstops och faux drops.

Denna Pushin Cushion kommer med ett lager av high-bond, permanent klistermedel och är så enkelt som ett ark av griptape att installera.

Funktioner:

  • Längd: 40" (100cm)
  • Bredd: 10" (25cm)
  • Vikt: 10.2oz (289g)
  • Material: Poron XRD dämpande skum som hårdnar vid impact.

Från samma märke

Visa alla

recensioner   (1)

virker godt, lykkedes mig dog ikke at få gjort det pænt, eller griptapen efterfølgende hahah. men hurtig levering som altid!
steffen nørholm (Aalborg Øst)
21-06-2019
Betyg: 5 av 5!
SkatePro