MENY
Tillbaka |

Roll-Line Killer Plates

SEK 3.699:-
Roll-Line

Bra att veta

Zoom
Välj längd 
Spara till senare
 styck

Description

Roll-lines Killer plates är high-end plates för Roller Derby rullskridskor. Ett självklart val för spelare som är på jakt efter en installation med extremt låg vikt och hög manövrerbarhet. Basen är tillverkad av en speciell aluminiumlegering för lätt vikt, och trucksen är tillverkade av slitstark stål. Den hela designen är baserad på en balkutformning som ger en utmärkt strukturell styvhet, medans det bidrar till den låga vikten på samma gång.

Trucksen är annorlunda vinklade för att skapa små men märkbara förbättringar. En mer aggressiv lutning på framaxeln gör det lättare att vända och kräver mindre tryck från föraren. Den nedre vinkeln på bakaxeln säkerställer god stabilitet och hjälper till att centrera hjulen i rörelse.

Killer derby plates använder Roll-Lines egna cushions. I denna uppställning följer cushions med medel hårdhet med.

Med klick-spänningssystemet har det aldrig varit enklare att säkerställa en helt enhetlig skärpning av dina trucks. Dra åt muttern tills du hör ett klick. Sedan helt enkelt räkna antalet klick som hörs tills trucksen sen sitter precis där du vill ha dem. Då är det bara att upprepa på den andra platen, så får du ett konsekvent resultat varje gång.
För förbättrad kontroll vid körning bakåt, är det rekommenderat att dra den bakre muttern - ett klick mindre än den främre trucken.

Platesen levereras med Roll-Lines Ambra Super Professional toe-stop. De är gjorda av naturgummi och kommer inte lämna märken på golvet. Vidare har användningen av naturgummi ett bättre grepp, vilket gör det lättare att ändra riktning snabbt och göra snabba stopp.

Denna version har 8mm axlar och använder en metrisk gänga i toe-end montering.

Alla nödvändiga verktyg för att göra justeringar kommer inkluderat i en fin och behändig liten verktygsväska.

Specifikationer

Vikt:
565g
Rekommenderad för:
Roller Derby

Bra att veta

Recensioner

Inga recensioner. Var den första som gör en recension på denna produkt.