Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

Topaz Roller Derby Skates

(2)
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Topaz rullskridskor kommer strax över mitten av serien av Derby-specialiserade quad-rullskridskor i Chaya-serien. De erbjuder en fantastisk plattform för att hjälpa dig att utveckla dina färdigheter ytterligare, utan att du behöver råna en bank. Och det coola är att om du bestämmer dig för att Roller Derby är för dig, så kan du alltid uppgradera plate, hjul och andra delar för en mer personlig stil och bättre delar.

Kängan är formad i low-slung-profilen av en sneaker och beklädda i Polyurethane Nano-läder som är både mjukt och slitstarkt mot exempelvis kontakt med derby-rinkgolv och andra derbyspelare. Poron/EVA-vadderingen är supermjuk, bekväm och kommer göra att du kan åka hela dagen lång med ytterst lite till inget obehag alls. Och för att förbättra passformen har Chaya gjort kängan och fodret fullt värmeformbart, så du kan få den där känslan av en andra hud. Den är lågt skuren för optimerad manövrerbarhet.

Chaya har valt att använda deras Zena plates för Topaz. Mycket hållbara, lätta och fungerar dessutom med Dual Center Mounting, som är unik för Chaya, vilket låter dig rikta kängan till din specifika åkstil på platen. Power Toe-systemet ger dig mer kraft, fart och kontroll, samt håller en lätt förspänning i dina muskler, vilket låter dig reagera snabbt och ändra riktning omedelbart.

Truckarna är gjorda i aluminium och är vinklade 20º.

Octo Edge-hjulen är breda, har bra grepp och kommer med en durometer på 92A.

Chaya Cherry Bomb tåbroms ger dig extra kontroll och manövrerbarhet. Dess halvmjuka Jelly Interlock bushings skapar en hårfin balans mellan komfort och kontroll. Wicked ABEC7 kullager gör att du enkelt kommer upp i rullfart.

Specifikationer

Plate-material:
Aluminium

Från samma märke

Visa alla

recensioner   (2)

Det finns inga recensioner på svenska. Visa recensioner på andra språk (2 recensioner)

SkatePro