Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

Jade Roller Derby Skates

(3)
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Dessa Chaya rullskridskor är utmärkta för nybörjare som vill börja köra rollerderby och skridskoåkare som letar efter välventilerade, lågt skurna quad-rullskridskor. De erbjuder en fantastisk plattform utan att man behöver råna en bank. Och det coola är att om du bestämmer dig för att Roller Derby är för dig, kan du alltid uppgradera platen, hjulen och andra delar för en mer personlig stil och bättre delar.

Kängan är formad i low-slung-profilen av en sneaker och är beklädda i Polyurethane Nano-läder som både är mjukt och hållbart mot slitage från kontakt med t.ex. Derby-rinkgolv eller andra derbyspelare. Poron/EVA-vadderingen är supermjuk och bekväm och kommer göra att du vill åka hela dagen lång med ytterst lite eller inget obehag. Och för att förbättra passformen ytterligare så har Chaya gjort kängan och fodret helt värmeformbart så du kan få den där passformen som är som en andra hud. Den är skuren lågt för optimerad manövrerbarhet.

Shari 3.0 plate på dessa Jade rullskridskor har en blandning av nylon och glasfiber som både är mycket slittålig, hållbar och lätt. Med möjligheten att montera den på de flesta Chaya-kängorna med Dual Center Mounting som även låter dig rikta kängan i de flesta åkstilar på platen. Power Toe-systemet ger dig mer kraft, hastighet och kontroll samt håller en liten förspänning i dina muskler som gör att du reagerar snabbt och kan ändra riktning omedelbart.

Truckarna är gjorda i aluminium och är vinklade 20º.

Octo Propel-hjulen är breda, har bra gepp och har en durometer på 92A.

Chaya Controller Toe-bromsen ger dig extra kontroll och manövrerbarhet. Dess halvmjuka Jelly Interlock Bushings skapar den hårfina balansen mellan komfort och kontroll. Wicked ABEC7 kullager gör att du lätt kommer upp i rullfart.

Specifikationer

Plate-material:
Fiber, Plast, Komposit

Från samma märke

Visa alla

recensioner   (3)

Det finns inga recensioner på svenska. Visa recensioner på andra språk (3 recensioner)

SkatePro