Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

Shiva 45 Roller Derby Plate Set

(3)
Video
Video
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Shiva 45 ° plate-settet från Chaya är ett seriöst powerhouse plate-set. Byggda för tuffa matcher på Derby banan. Med en vikt på endast 545 gram per komplett plate (str. 6) är de mycket lätta. Detta möjliggörs på grund av användningen av 7075 aluminium som är inte bara lätt, men också mycket starkt och tåligt.

Shiva plates kommer med Dual Center Mount systemet som är unikt för Chaya. Ett två-bults monteringssystem som gör det enkelt att montera dem till Chayas stövlar. Bultarna är något starkare än de normala systemen och är därför med till att öka styrkan av förbindningen mellan plate och känga.

Clip Release Axles är ett innovativt nytt sätt att montera och demontera hjulen. En klämma är monterad på axeln, vilket lätt kan frigöras, varefter hjulet kan avlägsnas. Sätt på ett nytt hjul, dra åt klämman tillbaka och du är redo att rulla ut. Långt snabbare än den allmänna inställningen och kräver inga verktyg. Se demo video här .

Chaya har utvecklat ett Power Toe System, vilket säkerställer ett mycket bättre tryck och optimal kontroll.

Cherry Bomb toe-stoppern är centrerad för bättre energianvändning i överföringar, bättre balans och mer kontrollerbara stopp. Den platta profilen på stoppet ger optimalt grepp och överlägsen hållbarhet.

Detta är den version av 45 ° Shiva plate-settet som är mycket smidiga och super lyhörda plates. De svarar snabbt på input från åkaren och kräver inte så mycket energi att använda, som andra plates.

funktioner:

  • Gel Interlock SHR PU Dynor
  • Extruderade och CNC metalldelar gör dem superstark
  • Laser tryckta grafiska detaljer

Kompatibla delar

Finn produkter som är kompatibla med Chaya Shiva 45 Roller Derby Plate Set:

Kompatibla delar

Från samma märke

Visa alla

recensioner   (3)

Det finns inga recensioner på svenska. Visa recensioner på andra språk (3 recensioner)

SkatePro