Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny
USD

Carbon Free Team Vit Boot Only

(1)
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Carbon Free Team booten är en Softboot hybrid med förbättringar omkring cuffen, för ökad hållbarhet och en bättre flexibilitet. Plösen är framställd i ett stycke av olika typer av skum, vilket gör booten komfortabel, flexibel och behaglig. Denna konstruktion är också vald för att säkra att det inte uppstår rynkor/överflödigt material, som kan orsaka vobbel.
Invändigt är booten formad med flera flexzones, för att få plats med den extra cuff och samtidigt bevara stödprestandan - med en avgörande uppgradering i förbindelse med den framåtriktade flex, som säkrar långt bättre kontroll i landningar.

Specifikationer

Känga/Skal typ:
Mjuk
Innerkänga detaljer:
Inbyggd, V-Cut, Anatomiskt utformad
Låssystem:
Snöre, Powerstrap, Mikro-justerings spänne
Axelavstånd:
260mm
Känga material:
Plast, Komposit, Läder
Innerkänga material:
Skum, Neopren, Mikrofiber
Cuff:
V-Cut, Mid-cut
Montering:
UFS
Soulplate:
One-piece
Backslide plate:
Inbyggd
Rekommenderad för:
Aggressive skating

Från samma märke

Visa alla

recensioner   (1)

Veldig fornøyd hittil, som kjendt er disse litt trange i begyndelsen men de former seg med foten etter hvert, de er litt smale fremme med tærene,så har du brei fot er ikke disse helt for deg. det er også lurt å bruke tynne sokker, jeg valgte heldigvis riktig størrelse på disse som jeg bruker vanligvis i sko,det hjelper også på å utvide skoen litt vist du presser inn noe papir eller plast for å lage de litt romsligere,gjerne mellom hver session. Etter å ha skatet hardshell i mangen år var det litt uvandt med "softboot" ,det menes at du kan lett slå deg på foten rundt tærene om du treffer en trapp feil da disse har beskyttelse kun i nedre kanten. ellers virker disse som ett fint alternativ for oss som liker flex. Fornøyd med mitt kjøp.
Dag h. (Sandane)
05-09-2019
Betyg: 5 av 5!
SkatePro