Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

Snowscoot

(5)
Video
Video
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Eretic Snö Scooter är utvecklad av sparkcykellegenden Kevin Demay. Byggd med så många referenser som möjligt till en reguljär trick sparkcykel som möjligt, dock anpassad till användning i snö. Med en vikt på endast 4,9 kg är det en smal sak att överföra sina sparkcykelsfärdigheter till Eretic Snö Scooteren.

Alla material är valda med omhu och bygger också på erfarenheter från hela Eretic teamet. 6061 T6 aluminium och 4130 värmebehandlat chrome stål.

Decket är täckt med ett super grippy texturerat material. Det pivotala framgaffelsystemet absorberar konturerna av berget och säkrar en långt mer smooth ride än många andra liknande produkter.

Den kommer med ett snöre som fastgörs till baren. Detta säkrar att snö scooteren inte fortsätter ner för berget om du skulle falla av.

Från samma märke

Visa alla

recensioner   (5)

Kjempe artig i snøen, er blitt flittig brukt i bakken og rundt huset. Mistet en skrue andre dagen, husk å gå igjennom skruene etter noe bruk.
Kirsi P. (Karasjok)
02-01-2017
Betyg: 5 av 5!
Svar från SkatePro:  Hei Kirsi
Så godt å høre at snøsparkesykkelen falt i smak. Når du mottar et produkt er det viktig at du alltid gjennomgår alle bolter og strammer dem før du tar produktet i bruk. Du må gjerne kontakte vår kundeservice på email@skatepro.no med noen bilder av hvor bolten skal sitte, så er jeg sikker på at vi kan finne en løsning ;)
//Petter
Visa alla 5 recensioner
SkatePro