Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

Savant 180 Longboard Truck

(2)
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Personerna bakom Paris Truck Co har arbetat oerhört hårt och fokuserat på sin Savant truck för longboards. Ett nytt sätt att nå några av de viktigaste elementen som utgör en truck.

En av de stora förändringarna har varit att gå till en helt smidd hanger till skillnad från standard, som är gjutna hangers. Detta ger dig en mycket starkare truck, som också är mer exakt i både kontroll och toleranser. Pivot-pinnen är mycket mindre och inspirerad av downhill-race. Detta gör det möjligt för Paris att tillämpa en starkare pivot cup bushing, vilket ger en bättre vibrationsdämpande effekt och ger en mjukare körning.

En annan stor förändring är det patenterade Captive Axle Lock system, som låser axlarna mycket bättre till hangern. Detta säkerställer raka truckar, som fortfarande är raka mycket längre än andra system. Designen omkring kingpinbulten har förbättrats avsevärt för att eliminera "slask" när du gör slides och dessutom bidrar de också till att göra downhill åkning mycket mer stabil vid höga hastigheter.

Specifikationer

Truckstorlek:
180mm (7")
Truck typ:
Inverteret kingpin, Standard hanger
Antal pr. packa:
1
Material:
Aluminium 6000 Series
Vikt:
473g
Monterings bultar:
Ingår inte
Truck gummi:
90A
Axelbredd:
10"
Hanger Grad:
43°, 50°

Från samma märke

Visa alla

recensioner   (2)

Unglaublich gut. Ich bin vorher die Paris V2 gefahren, auch schon sehr gut. In Kombination mit den weichen (orange) Nippels Bushings perfekt für smoothes Dance.
Harald Goertz (Schwentinental)
13-01-2020
Betyg: 5 av 5!
excellent produit.
Eric ROLLAND (Bourgbarré)
03-01-2019
Betyg: 5 av 5!
SkatePro