Gratis frakt över SEK 600180 dagars öppet köpGratis returfrakt Säker betalning Logga In  |  Kontakta oss |  Om SkatePro
SkatePro
E-mærket
Tillverkare

Alla varumärken

187

187

187 killer pads är en amerikansk virksomhed, der siden 1999 har gjord det meste innan för skydd. 187 killer pads är startet och ejet av skateren Vinton Pancetti, och brandet är da också snabbt blevet ett populært... (Visa alla produkter)

2117 Of Sweden

2117 Of Sweden

2117 Of Sweden är en svensk klädproducent, som tillverkar outdoor sportkläder till både sommar och vinter och all slags väder. Kläderna är gjorda i den... (Visa alla produkter)

841 hjul

841 hjul

841 har en klar målsättning om att tillvera hållbara hjul till sparkcyklar. Faktiskt så hållbara att de ska kunna klara hopp ner från en buss eller 1a våningen. Efter omfattade... (Visa alla produkter)

A2Z

A2Z

Specialist i reservdelar till cyklar sedan 1998. (Visa alla produkter)

Abec11

Abec11

Abec 11 hjul kommer från Californien och uppstod för att fanns en önskan om hög-kvalitets hjul till skateboards. Genom att använda de bästa materialen och den rätta blandingen är... (Visa alla produkter)

Abus

Abus

ABUS är en förkortning för August Bremicker und Söhne. Verksamheten grundades i Tyskland i 1924 med produktion och försäljning av hänglås utifrån slogan: Säkerhet... (Visa alla produkter)

Addict scooters

Addict scooters

Addict är ett brand som startades av en grupp unga riders som har valt att studera design och 3D med målet att lägga all deras kunskap och erfarenhet i att designa delar till Addict sparkcyklar. Alla... (Visa alla produkter)

Alchemy

Alchemy

Varje enskild produkt under namnet Alchemy är designad och testad av några av de bästa skatere i världen. Freestyle framen från Alchemy är en av de lättaste och starkast på... (Visa alla produkter)

Alien Workshop skateboards

Alien Workshop skateboards

Ud över det komplett Alien Workshop skateboard gör firmaet också longboads, brädor, hjul, kläder och accessories. Alien Workshop gör kvalitets skateboards i lönnträ med kreativ och farverig grafik. Alien... (Visa alla produkter)

Almost skateboards

Almost skateboards

Almost skateboards gör gode skateboard brädor vid användning av kolfiber konstruktioner och holdt tillsammans med harpiks lim. Ett Almost skateboard är gjord ud från idén om att have det roligt och att vara... (Visa alla produkter)

AlpenGaudi

AlpenGaudi

Tyska pulkor och kälkor. AlpenGaudi producerar allt från moderna pulkor i plast till traditionella trä- och metalkälkor. SkatePro marknadsför först och främst olika... (Visa alla produkter)

Alpina

Alpina

Tysk producent av kvalitets hjälmar och skidgoggles. (Visa alla produkter)

Anaquda sparkcyklar

Anaquda sparkcyklar

Från Hamborg i Tyskland, Anaquda gör högkvalitets delar och tillbehör till trick sparkcyklar. (Visa alla produkter)

Anarchy

Anarchy

Anarchy skates har funnits på aggressive skate marknaden helt från början. Deras utvecklings team arbetar fortfarande outtröttligt med tester för att ligga ett steg före i de evigt... (Visa alla produkter)

Animal

Animal

Animal Bikes är en producent av kvalitets utrustning till BMX. (Visa alla produkter)

Anti Hero skateboards

Anti Hero skateboards

Amerikansk skateboard producent som producerar allt inom skateboarding. (Visa alla produkter)

Antik skate boots

Antik skate boots

Antik skates är ett brand, der är startet av Mo Sanders, der har skatet det meste av sit liv, och som har været aktiv innan för diverse sportsgrene som roller derby, jam, speed och freestyle. Målet med Antik derby... (Visa alla produkter)

AO Scooters

AO Scooters

AO Scooters var en av de första på marknaden som producerade sparkcyklar speciellt till street skating. Med deras AO Sigma Deck blir det möjligt att skate obstacles som tidigare var omöjliga att... (Visa alla produkter)

Apex

Apex

Med delar från Apex är man säker på att kvalitet och design är helt i topp. De olika delarna från Apex är alla producerade i Australien. Alla Apex delar blir producerade på de... (Visa alla produkter)

Arbor longboards

Arbor longboards

Amerikansk producent av diverse skate- och snowboards. Verksamheten Arbor lägger stor vikt vid sin gröna profil. Utöver att stötta olika ”gröna” organisationer, som exempelvis The... (Visa alla produkter)

Autobahn

Autobahn

Autobahn Wheel Company gör hjul till skateboards, longboards och cruiser boards. Lige mycket om du önskar ett snabbt hjul eller ett der är mycket grippy, ett hjul med slank profil eller ett brett hjul, så har... (Visa alla produkter)

Baker Skateboards

Baker Skateboards

Baker Skateboards är ett amerikansk firma, der blev grundlagt i 2000 av den professionelle skateboarder Andrew Reynolds och Jay Strickland. I slutet av 1990’erne forlod Andrew Reynolds Birdhouse skateboards,... (Visa alla produkter)

Bauer inlines

Bauer inlines

Bauer är en amerikansk firma som redan i 1927 startade med att producera hockey inlines. De var den första hockey producenten som började tillverka hockey inlines där framen permanent satt fast... (Visa alla produkter)

Bestial Wolf

Bestial Wolf

Det spanska märket Bestial Wolf ger namn åt en mängd olika produkter. Bestial Wolf sparkcykel och hjul är några av de mest populära produkterna. Bestial Wolf sparkcykel är trick... (Visa alla produkter)

Black eye kameralinser

Black eye kameralinser

Black eye kameralinser är ett sätt att ta snygga och bättre bilder med din smartphone. Black eye kameralinsen kan monteras via en magnetring, så din smartphone inte tar skada. Black eye är... (Visa alla produkter)

Blazer Pro sparkcykel

Blazer Pro sparkcykel

Engelsk firma som producerar allt inom trick sparkcyklar. Allt från komplett sparkcykel till reservdelar, wax och kläder. (Visa alla produkter)

Blind

Blind

Blind är ett amerikansk brand, der producerer skateboard brädor, hjul och kläder. De flesta Blind skateboards är mycket starka och designede till att kunne transparenta hårde landingar. Blind skateboards har... (Visa alla produkter)

Blizzard skidor

Blizzard skidor

Blizzard ski är baseret på den nyaste teknologi, der gör skiene lätta att styr, stabile och lätta att bära. Med ski från Blizzard är du sikret ett kvalitetsprodukt med en lång livslängd. Blizzard är ett brand... (Visa alla produkter)

Blunt sparkcyklar

Blunt sparkcyklar

Blunt Scooters är en firma från Australien som är startat av några killar inom BMX, skating och sparkcyklar. De har många år i branchen, stor kunskap och kännskap till produkterna... (Visa alla produkter)

Bones kullager

Bones kullager

Bones producerer de snabbaste kullagren man kan få till skating och de har varit förande sedan starten av 80-talet, där de revolutionerade marknaden med deras Bones Swiss kullager. Bones Swiss produceras... (Visa alla produkter)

Boxes

Boxes

Boxes Limited är ett brand, der designer kläder speciellt till riders. Boxes producerer alt från T-shirts och hoodies till kepsar och solbriller. Løbehjuls industrien udvikler sig snabbt och Boxes har sat sig för... (Visa alla produkter)

Brunotti longboards

Brunotti longboards

Brunotti är ett sports brand, som stammer helt tillbaka till 1979, hvor den då dygtige surfer Claudio Brunotti mente der manglede något unikt på marknaden. Hans vision för boardsports och stora viden, kunne han... (Visa alla produkter)

BSB

BSB

BSB är en del av Weber Sport. De producerar kullager till inlines och skateboards. BSB har stor erfarenhet på området, då de har producerat kullager till inlines sedan 1992.... (Visa alla produkter)

Burton snowboards

Burton snowboards

Burton skapades av Jake Burton Carpenter i hans garage i Vermont för snart 40 år sen, då han gjorde snowboardet Backhill. Et smalt snowboard med en single strap bindning och ett rep till näsan... (Visa alla produkter)

Caliber Trucks

Caliber Trucks

Caliber Truck co. är etableret i Santa Cruz, Californien och de har siden begyndelsen haft ett tæt samarbete med Blood Orange, der leverer truckgummi till deres truckar. Caliber Truck co. producerer Caliber truckar... (Visa alla produkter)

Cars

Cars

Cars 1 och 2 är några av Disney Pixars mest populära film och det har medført en række av produkter med de kendte karakterer från filmene. Cars skateboard, Cars sparkcykel och de andra Cars produkter är gjord... (Visa alla produkter)

Carver

Carver

Carver är en amerikansk producent av komplett skateboards, longboards och skateboard delar. Carver skateboards är inspirerede av surfboards och de rörelser surfboardet gör i vandet. Da de två surfere Greg Falk och... (Visa alla produkter)

CCM skridskor

CCM skridskor

CCM grundades i 1899 och har sedan 1905 producerat skridskor till hockey. Därmed är de både en av de största och äldsta producenterna av hockeyutrustning. Idag producerar CCM stort sett alla... (Visa alla produkter)

Chilli Pro Scooters

Chilli Pro Scooters

Tyska trick sparkcyklar tillverkade som producerar produkter av hög kvalitet till en bra prisklass. "We love it spicy" (Visa alla produkter)

Choke boards

Choke boards

Choke är producent av ett brett urval av skateboards och cruisers. Choke skateboards är till alla nivåer, allt från barn, nybörjare och lätt övade riders. Choke skateboard och Choke... (Visa alla produkter)

Chuckbuddies

Chuckbuddies

(Visa alla produkter)

Cliché

Cliché

Franskproducerade boards och decks till professionella eller övade skateboarders. Cliché producerar bl.a. deras decks av kolfiber efter principerna i en romersk rundbåge, så trycket blir... (Visa alla produkter)

Close Up fingerboards

Close Up fingerboards

Close Up blev grundlagt i 2007 i Paris, Frankrig. Close Up gör fuldstændigt realistiske miniature trä fingerskateboards. Man kan köpa løsdele som hjul, truckar och brädor och sätta ihop sit eget bord. Close Up... (Visa alla produkter)

Convict Mini BMX

Convict Mini BMX

Convict mini BMX är ett av det hetaste märkerna inom mini BMX. Convict mini BMX produceras i norra England, genom några entusiastiska riders som säkrar en unik produkt i hög kvalitet. Convict... (Visa alla produkter)

Crisp scooter

Crisp scooter

Crisp scooter blev skabt ud från idealet om att göra en højkvalitetsscooter med ett eksklusivt look, der kunne matche kvaliteten av hardwaren. Därför fås Crisp scooters i de mycket stilrene Ultima modeller i mat... (Visa alla produkter)

Dakine backpack

Dakine backpack

DaKine är ett brand, der specialiserer sig i DaKine väskor och förvaring till action sportsudstyr som skateboards, snowboards, surfboards mm. De gör blandt annat en DaKine backpack med skateboard-håller i kraftigt... (Visa alla produkter)

Darkstar skateboards

Darkstar skateboards

Darkstar gör komplett skateboards och Darkstar skateboard brädor. De gör kvalitets skateboards till en bra pris. Ett Darkstar bräda kan känns på grafikken, der har dystre illustrationer och är holdt i mørke... (Visa alla produkter)

Deshi

Deshi

Deshi är ett av de nyaste skate märkena. De gör skates, t-shirts och sweats. Särskillt deras skates har skapat många kommentarer. Som de själv säger – Deshi... (Visa alla produkter)

DGK

DGK

DGK är ett amerikansk firma, der producerer DGK skateboards, kläder, kepsar mm. DGK är känt för deres iögonfallande grafik, der gör brandet populært både innan för och utan för skate miljøet. DGK blev... (Visa alla produkter)

District sparkcyklar

District sparkcyklar

Med District sparkcyklar är du säkrad en produkt i hög kvalitet. District fokuserar på högkvalitetsdelar, så du själv kan sätta ihop den perfekta sparkcykeln. Dessutom har de... (Visa alla produkter)

Divine longboard

Divine longboard

Divine gör hovedsageligt Divine longboard tillbehör som truckgummi och hjul. Divine har en mission, der går ud på att ge håb till skateboardere och göra världen till ett bättre sted – ét board ad... (Visa alla produkter)

Dominator sparkcyklar

Dominator sparkcyklar

En Dominator sparkcykel är designad för tricks och hopp och att stå emot slag. Sparkcykel med HIC kompression system som gör det enkelt att dra åt och underhålla. En Dominator sparkcykel... (Visa alla produkter)

Doop inlines

Doop inlines

doop skates kan inställas så de passar med dina skor, så du alltid har komforten från dina egna skor medan du skater. Få motion medan du njuter av stans amtosfär och samtidig gör... (Visa alla produkter)

DVS

DVS

DVS är ett amerikansk firma, der blev etableret i 1995 i Californien av Tim Gavin och brødrene Brian, Kevin och Mike Dunlap. DVS shoes gör produkter, hovedsageligt skor, till skateboarding, motocross och... (Visa alla produkter)

Eagle Supply

Eagle Supply

Eagle Sport grundades 1992, där de lanserade rullskidan Eagle Sport Rabbit. Rabbit revolutionerade rullskid-sporten, då de aldrig hade funnits en snabbare rullskida. Eagle Sport har sedan dess använt... (Visa alla produkter)

Easton Hockey

Easton Hockey

Easton är ett nord-amerikansk sportfirma känt för sin extremt höga kvalitet inom hockeyprodukter. När du köper Easton utrustning är du alltid säker på att det är en... (Visa alla produkter)

Element skateboards

Element skateboards

Element är en amerikansk verksamhet som grundades 1992 med deras ursprungliga namn Underworld Element Skateboards. Efter en hård start övertog Johnny Shilleriff, han ändrade namnet till endast... (Visa alla produkter)

Elephant skateboards

Elephant skateboards

Elephant skateboards är grundlagt i 2011. Med mottoet ”Weapons of Mass Creation”, lægger de vikt på att vara ett uafhængigt brand, der inte är underlagt några regler, divisioner och skoler. Det hela... (Visa alla produkter)

Elyts

Elyts

Elyts erbjuder kläder och accessories av hög kvalitet skapat till och av professionella sparkcykel riders. Tanken bakom Elyts skor är fokus på hållbarhet och shock absobering. Aktiva riders... (Visa alla produkter)

Enjoi skateboards

Enjoi skateboards

Enjoi är ett skateboard firma, der primärt producerer Enjoi skateboards och brädor. Herudover producerer Enjoi skateboard tillbehör och kläder. Oprindeligt var det Marc Johnson och Rodney Mullen som styrede... (Visa alla produkter)

Ennui

Ennui

Ennui är ett nytt märke från 2013, men har många års erfarenhet, då det ägs av Powerslide. Märket specialiserar sig uteslutande på skydd till de flesta extrem sporterna. (Visa alla produkter)

Enuff skateboards

Enuff skateboards

Detta är ett rent brittiskt märke som gör skateboard deck och delar men också kläder. Alla Enuff produkter har alla ett högt nivå inom design, utveckling och testning. Enuffs... (Visa alla produkter)

Epic

Epic

En mindre men passionerad sparkcykel producent av delar. (Visa alla produkter)

Ethic DTC sparkcykel

Ethic DTC sparkcykel

Ethic DTC gör delar såsom hjul, clamps, headset och deck till trick sparkcyklar, men de börjar också producera Ethic sparkcykel som kommer ut på marknaden inom en snar framtid. Förutom... (Visa alla produkter)

Etnies skor

Etnies skor

Känt för deras omfattende sortiment och höga kvalitet. En erkänd skoproducent som har många års erfarenhet. (Visa alla produkter)

Fasen sparkcyklar

Fasen sparkcyklar

Fasen grundades av en av världens bästa sparkcykel åkare, Brendon Smith, då han gjorde ett sammarbete med en leverantör och skapade Fasen. Fasen sparkcyklar är high-end delar som skapas... (Visa alla produkter)

Fila inlines

Fila inlines

Fila är ett gammalt italienskt företag som startade redan 1911. Idag har Fila ett stort sortiment inom rullskridskor, inlines och tillbehör. Fila startade ursprungligen med kläder till tennis, men... (Visa alla produkter)

Fischer hockey

Fischer hockey

Fischer är ett företag från Österrike som är mest känt för sina alpin- och längdskidor. Dessutom marknadsför de en rad andra produkter inom utrustning till vintersport, bl.a... (Visa alla produkter)

Flavor sparkcykel

Flavor sparkcykel

Flavor är en firma från Australien som startade 2007 med att producera delar till sparkcyklar. Idag är Flavor ett välkänt firma och deras delar som t.ex hjul, bars, framgafflar och handtag... (Visa alla produkter)

Flexsurfing

Flexsurfing

Dansk producent som har specialutvecklat starka waveboards. (Visa alla produkter)

Freshpark grind rails och rampar

Freshpark grind rails och rampar

Freshpark är en amerikansk producent av bl.a. rampar och rails till skating. Freshpark bygger kvalitets rampar som lätt kan transporteras, kopplas ihop, placeres eller flyttas med hjälp av endast en eller... (Visa alla produkter)

Full Tilt

Full Tilt

Inspirerat av mer än 2 årtiondens efterfrågan, grundades Full Tilt i 2006 och missionen var att återuppliva den KLASSISKA 3-DELDA pjäxdesignen. Med ära fortsätter F.T att producera... (Visa alla produkter)

Gawds wheels

Gawds wheels

Gawds är en amerikansk producent av hjul till aggressive inlines. Utöver Gawds wheels är Gawds också begyndt att producere kläder och accessories. Brandet har därmed bevæget sig från att vara ett mindre brand... (Visa alla produkter)

Globe boards

Globe boards

Globe är ett företag från Australien som grundades 1994 av tre bröder som sjävla har stor erfarenhet med skateboarding. De startade med att erbjuda ett utval av olika skater-skor, kläder,... (Visa alla produkter)

GoPro

GoPro

GoPro är först och främst kameror speciellt till filming av sportaktiviteter (bl.a. ett 3Dkamera). Verksamheten vänder sig till den avancerade användaren med bl.a. HD-kameror till professionell... (Visa alla produkter)

Grit

Grit

Grit scooters är ett märke från australien som grundades 2009. Grit erbjuder en lång rad kompletta tricksparkcylar, delar samt annat tillbehör. Grit är i dag ett en av de snabbast... (Visa alla produkter)

Grn Mnstr

Grn Mnstr

Grn Mnstr Rollersports ™ (green monster) är en skate firma vars fokus är att producera nya idéer och innovativa produkter till rullskridsko-marknaden och speciellt roller derby. www.grnmnstr.com (Visa alla produkter)

Ground Control

Ground Control

Ground Control, också kallat GC, är marknadens ledande frame firma (Starkt följt av "Kizer"). Ground Controls huvudkvarter ligger i San Diego (Californien). San Diego är stan där... (Visa alla produkter)

Gullwing Trucks

Gullwing Trucks

Selvom Gullwing truckar inte ligefrem är ett nytt brand, har de formået att bli vid med att forny sig. Det första produkt från Gullwing var en skateboard truck beräknat till slalom och downhill med split aksel... (Visa alla produkter)

Gunmetal trucks

Gunmetal trucks

Gunmetal gör kvalitets truckar, monterad med Venom, det bästa truck gummin på marknaden. Gunmetal truckar leverer bra ydeevne kombineret med ett stilrent udtryk med rena linjer. De har ladet sig inspirere av gamle... (Visa alla produkter)

Gyro

Gyro

Gyro är ett koreansk företag som har specialiseret sig på hjul till inlines. Verksamheten började med att producera hjul för K2, men har sedan dess utvidgat sitt sortiment med hjul för... (Visa alla produkter)

Head

Head

Head har producerat sportutrustning sedan 1950 och har flera gånger revolutionerat sportutrustningsbranchen med innovativa produkter. I 2005 kastade Head sig in i skatingindustrin och erbjuder i dag allt inom... (Visa alla produkter)

Heelys skor

Heelys skor

Heelys skor med hjul liknar vanliga skateskor men har ett hjul i hälen så du också kan skate med dem. Det är rullskridskor förklädda som helt valiga skor där du bare ska flytta... (Visa alla produkter)

Hella Grip

Hella Grip

Sparkcykel griptapeproducent från Californien. "Premium Grip Tape & Gnarly Street Riding is the name of the game. Long live the sloth." (Visa alla produkter)

Hot Wheels skateboard

Hot Wheels skateboard

Skateboards till barn och nybörjare. Namnet ägs av Mattel som också marknadsför märken som Barbie, Fisher-Price, Polly Pocket och Matchbox mm. (Visa alla produkter)

Huffy slider bikes

Huffy slider bikes

Huffy är ett gammalt varumärke som har sin start helt tillbaka till 1892, där de skulle hitta olika sätt att göra en cykel på, som nästan alla hade råd att köpa. Eftersom... (Visa alla produkter)

Hyper Wheels

Hyper Wheels

Hyper är möjligen världens största inlinesproducenten när det kommer till att sälja kvalitetsutrustning inom alla typer av inlines. Från starten av 90-talet har deras mål varit... (Visa alla produkter)

Hypno skates

Hypno skates

Marknadsför inlines och reservdelar till egne märken. Hypno’s inlines kännetecknas av att klingan kan avmonteras och inlinen kan byggas om till skridskor med Ice Blades. Ice Blades kan snabbt... (Visa alla produkter)

Icon Snowskates

Icon Snowskates

Skapat från önskan om att blanda snowboarding med riktig street skateboarding i vinterhalvåret. Icon Snowskates tillverkar snowskates i hög kvalitet byggda för att klara street snow... (Visa alla produkter)

Independent trucks

Independent trucks

Independent Trucks Company är en av de stora skateboard-verksamheterna med rötter i Santa Cruz’ skatekultur. Independent startade med att producera sina legendariska truckar 1978 och har sedan dess... (Visa alla produkter)

Instrike hockey

Instrike hockey

Instrike är ett tysk firma, der leverer Instrike hockey utrustning, som klubbor, blad, hjul och skydd. Instrike forsøger att levere de bästa produkter till den billigaste pris. Deres fokus är kunden och deres mål... (Visa alla produkter)

JD Bug sparkcyklar

JD Bug sparkcyklar

JD Bug är ett av de mest populära märkena i branchen och har varit ett riktmärke inom sparkcyklar sedan de startade i 1999. JD Bug sparkcyklar och delar är kända för att vara de... (Visa alla produkter)

JD Bug Xtreme sparkcyklar

JD Bug Xtreme sparkcyklar

JD Bug Xtreme är en producent av trick sparkcykel och trick løbehjulsdele. JD Bug Xtreme är ett sub-brand till brandet JD Bug, der är känt för deres breda urval av JD Bug sparkcykel, løbecykler mm. till barn. Men... (Visa alla produkter)

Jessup griptape

Jessup griptape

Jessup griptape var de första till att använda siliciumkarbid i udviklingen av deres griptape. Blandingen av de två komponenter, ger ett mycket hårdt och skridsikkert material. Jessup griptape kan användas till... (Visa alla produkter)

Jofa

Jofa

Svensk firma med diverse tillbehör till ishockey. Jofa är speciellt kända för deras skydd i form av ishockey- och skidhjälmar, men dessutom marknadsför de också massor av annan... (Visa alla produkter)

Jug

Jug

Jug är ett ett nytt märke som gör innerkänga till skridskor samt skor och t-shirts. Deras innerkängor är riktigt mjuka, tjocka och i super kvalitet.... (Visa alla produkter)

Juice Wheels

Juice Wheels

Hjul är något av det viktigaste för en Roller Derby spelare. De sista 10-15 år har utvecklingen av hjul till inline Speed skating & Freeskating & Aggressive skating utvecklat sig mycket.... (Visa alla produkter)

K2

K2

K2 startades för mer än 50 år sedan i Washington State, USA då ingenjören Bill Kirschner tillverkade sina första skidor i sitt garage. Sedan dess har K2 utvecklat sitt sortiment till allt... (Visa alla produkter)

Karnage

Karnage

(Visa alla produkter)

Kask

Kask

Kask of Sweden gör högkvalitetsprodukter till människor med en aktiv livsstil. Det startade med handvirkade mössor i 2002. Nu gör Kask mössor, kläder i merinoull,... (Visa alla produkter)

Kingtide

Kingtide

Sortimentet från Kingtide består hovedsageligt av Kingtide gopro kamera utrustning. Herudover producerer de också longboards. Kingtide gopro kamera utrustning gör det möjligt att have kameraet med när du dyrker... (Visa alla produkter)

Kizer

Kizer

Kizer är primärt en frame producent, men de gör också kläder. Deras frames har varit med i en evighet och är fortfarande bland de mest använda. Särskilt deras nyskapande... (Visa alla produkter)

Komperdell

Komperdell

Sedan 1992 har Komperdell utvecklat topp kvalitets produkter. Produkter till snö och outdoor har varit huvudfokus för den österrikiska firman, men de är även duktiga på att tillverka... (Visa alla produkter)

Krooked skateboards

Krooked skateboards

Krooked skateboards stammar från San Francisco och har pro skater och konstnär Mark Gonzales som frontfigur och designer på största delen av Krooked boards. Med ett Krooked board är du... (Visa alla produkter)

Kryptonics

Kryptonics

Kryptonics är ett av de största och mest historiska skaterbrands i världen. Kryptonics blev grundlagt helt tilbaka i 1965. Där började de producera plasthjul till skateboards och få... (Visa alla produkter)

Labeda wheels

Labeda wheels

Labeda är en amerikansk producent av primärt inlineshjul till både inomhus och utomhus användning. Dessutom producerer Labeda en frame (Labeda-Hum’er frame) speciellt till turskating. (Visa alla produkter)

Level

Level

Italiensk producent av kvalitets handskar och utrustning till skidor och snösport. (Visa alla produkter)

Loaded longboard

Loaded longboard

Ett Loaded longboard är produktet av många års tests av material och teknologier. Loaded är inspireret av det helt særlige snowboard rush och idén är, att man ska kunne opleve den samma følelse på asfalten som... (Visa alla produkter)

Lucky sparkcyklar

Lucky sparkcyklar

En Lucky scooter är alltid ett säkert val när du söker hög kvalitet. Samtidig är Luckys prisnivå sådan, att alla sparkcykelåkare kan få glädje av dem. Lucky... (Visa alla produkter)

Madd - MGP sparkcyklar

Madd - MGP sparkcyklar

Australian Madd Gear Pro (MGP) har varit här sedan 2002, och har många års erfarenhet inom produktion och försäljning av trick sparkcykel. Sedan 2010 har MGP haft en extrem popularitet i USA... (Visa alla produkter)

Matter hjul

Matter hjul

Matter är ett nytt high-end speed-hjulmärke, som i vid utsträckning används till tävlingar av världens bästa speed skatere. Matter hjulet är utvecklat av Neil Piper, den person i... (Visa alla produkter)

Maui And Sons sparkcyklar

Maui And Sons sparkcyklar

Maui and Sons sparkcykel är idealiska för tricks. Den finns i tre modeller: Twister, som är väl lämpad till nybörjare på sparkcykel, Schredder, en sparkcykel till den lett övade... (Visa alla produkter)

MDCN

MDCN

MDCN Distribution är grundlagt i 1998 och är en Hamborg baseret distributør och producent. MDCN producerer skateboards, longboards, hardware, hjul, truckar och mycket annat. Desuden distribuerer de brands som Loaded... (Visa alla produkter)

Micro sparkcykel

Micro sparkcykel

Firman "Micro Mobility Systems" står bakom Micro® scooters och kickboards. De var de första till att utveckla och producere den moderna sparkcykeln. Firman är från Schweiz, där... (Visa alla produkter)

Mindless longboards

Mindless longboards

Mindless producerar longboards och cruiserboards, som finns i många nivåer. Mindless har en tydlig och enkel filosofi: Gör de bästa produkterna till lägsta möjliga pris, utan att... (Visa alla produkter)

Mission skates

Mission skates

Producent av allt inom is- och rullskridskor och i dag en del av Bauer-koncernen. Utöver detta har Mission ett rikt urval av olika tillbehör: Handskar, skatekläder och en del skydd i form av speciella... (Visa alla produkter)

MOB Grip tape

MOB Grip tape

MoB Grip är producent av griptape i olika spännande designs dekorerade med allt från ölflaskor till lättklädda damer. (Visa alla produkter)

Mot Scooters

Mot Scooters

Mot scooters blev etableret i 2012 i England. Målet med Mot scooters är att skabe gode, hållbara komplett sparkcykel och delar, som samtidigt kan fås till en rimelig pris. Mot scooter och scooter delar udvikles av... (Visa alla produkter)

Morrow

Morrow

Morrow grundaes 1989 av Rob Morrow, dåvarande Junior världsmästare i snowboard. Morrow skapar innovativa och snygga snowboards, bindningar och boots till snowboarders på alla nivåer som vill... (Visa alla produkter)

MPC

MPC

MPC har på rekordtid blivit speed elitens föredragna hjulmärke. Deras hjul har fullständigt omdefinerat standarden för inline-speedhjul och vid VM 2007 blev 9 ud av 16 guldmedaljer åkt... (Visa alla produkter)

Mylec

Mylec

Pionjär inom ”ishockey” utan is. Verksamhetens grundare, Raymond W Leclerc uppfann streethockey och i 1970 grundlade han Mylec. Mylec har producerat den första bollen till streethockey, den... (Visa alla produkter)

Nitro snowboards

Nitro snowboards

Nitro snowboards startade då två unga snowboarders saknade kvalitetsgear på marknaden. Sedan dess har Nitro varit ett av världens ledande brands inom snowboarding. Nitro har några av de... (Visa alla produkter)

Nordica skidor

Nordica skidor

Nordica har producerat skidor och pjäxor i mer än 60 år och har i alla år aldrig gått på kompromis med kvalitet. Nordica ski producerar skidor med förutsättningen att ge en... (Visa alla produkter)

Oakley

Oakley

Oakley skapades till världsklass-atleter, de som bara ser gränserna för det som är möjligt som en ny utmaning. Deras engagemang driver Oakley till att se förbi de konventionella... (Visa alla produkter)

Odi grips/handtag

Odi grips/handtag

Odi är ett amerikanskt företag som har existerad sedan 1980 och framställer både handtag till bl.a BMX, ATV, motorcyklar och sparkcyklar. Verksamheten lägger vikt på att säkra de... (Visa alla produkter)

Only Hot

Only Hot

Only Hot gör produkter som hjälper dig hålla värmen. (Visa alla produkter)

Orangatang wheels

Orangatang wheels

Orangatang wheels så dagens ljus i 2008, hvor det Californiske brand begyndte att producere Orangatang longboard wheels. Orangatang hjul är kendetegnede vid de farverige och cool designs, som går igen i alla deres... (Visa alla produkter)

Paris Truck Co.

Paris Truck Co.

Paris truckar är framställda med fokus på 3 saler: svängning, hållbarhet och skönhet. Truckarna svänger lika bra som de ser ut och med livstidsgaranti can du vara säker på... (Visa alla produkter)

Penny boards

Penny boards

Pennyboards görs i Australien, och är original cruiser boardet. Deras boards skiljer sig från andra boards, för att Penny har speciellt fokus på bra material och sjyssta detaljer. Penny boards... (Visa alla produkter)

Phase Two

Phase Two

Phase Two gör kompletta tricksparkcyklar och kvalitetsreservdelar till tricksparkcykel-industrin. Phase Two är skapat av Razor som är ett av de största sparkcykelföretagen i världen. Deras... (Visa alla produkter)

Phoenix scooter

Phoenix scooter

Phoenix föddes ur årtionden av lärande och experimneterande med olika discipliner och det kulminerade i 2009 med att Phoenix Pro Scooters grundades av Tom Floyd. Phoenix Pro Scooters ger dig bäst... (Visa alla produkter)

Plan B Skateboards

Plan B Skateboards

I 1991 grundade Mike Ternasky Plan B tillsammans med en handfull av de bästa pro skateboarders som ett alternativ till stora verksamheter som dominerade industrin vid den tidpunkten. Detta är hur märket... (Visa alla produkter)

Powerdyne

Powerdyne

Producent av high än truckar och reservdelar till quad rulleskøjer, sida by sides. (Visa alla produkter)

Powerslide

Powerslide

Powerslide är ett märke inom rullskridsko-världen som under de senaste åren har utvecklat ett komplett sortiment av inlines och utrustning, som idag kan köpas i alla världsdelar.... (Visa alla produkter)

Pro-Tec

Pro-Tec

Pro-Tec blev grundlagt i 1973 i San Diego, Californien. Pro-Tec producerer skydd till snowboarding, skateboarding, BMX och många andra sportsgrene. De är särskilt kendte för deres Pro-Tec hjälm, som har ett... (Visa alla produkter)

Proto sparkcyklar

Proto sparkcyklar

Proto Scooters är ett freestyle sparkcykel företag grundat 2008 av sparkcykel entusiaster. Proto scooters designar och framställer själva deras produkter, vilket de med stolthet kan säga,... (Visa alla produkter)

Puky balanscyklar

Puky balanscyklar

Puky är det val ditt barn föredrar när det kommer till sparkcyklar. Puky sparkcyklar och cyklar är mycket slitstarka och håller bra till den hårda behandling barn ger. Puky sparkcyklar... (Visa alla produkter)

Radar

Radar

Radar Wheels har specialiserat sig på att göra roller derby hjul. Deras sortiment täcker alla behov. Dessutom radar Labs, är denna en grupp som består av en serie av testare med mycket olika... (Visa alla produkter)

Raptor handtag

Raptor handtag

Raptor är ett amerikanskt företag med fokus på att tillverka sparkcykelhandtag i hög kvalitet. Raptor grips är 1.5 mm tjockare än normala BMX grips, detta har 2 fördelar; de... (Visa alla produkter)

Raw

Raw

Raw är ett dansk Mini BMX brand, der blev skabt i 2014. Raw Mini BMX har fokus på hög kvalitet och gennemført design. BMX är inspireret av motocross och blev populært allerede i 1970’erne, medan Mini BMX är en... (Visa alla produkter)

Razor sparkcyklar

Razor sparkcyklar

Köp Razor sparkcykel och delar här. Razor producerar både trick sparkcykel och sparkcykel till transport. Flera av sparkcyklarna är ihopfällbara, vilket gör dem lätta att... (Visa alla produkter)

Razors skates

Razors skates

Razors gör först och främst inlines och är ett av de företag som verkligen utvecklar. Det ligger i San Diego, Californien, där de flesta pro-skatere också finns. Genom en nära... (Visa alla produkter)

Real skateboards

Real skateboards

Amerikansk skateboard producent som tillverkar allt inom skateboarding. Quality Skateboards Since Day One. Pros: Peter Ramondetta, Dennis Buzenitz, JT Aultz, Justin Brock, Max Schaaf, Nick Dompierre, Keith Hufnagel,... (Visa alla produkter)

Reckless wheels

Reckless wheels

Reckless wheels är mycket lätta med en nylon midte. Hjulen är gjord specifikt till roller derby och de är därför hverken för smalle eller för breda. De har den rette kombination av hurtighed och stabilitet. (Visa alla produkter)

Reebok (Rbk)

Reebok (Rbk)

Reebok stammar helt från 1958 där man endast producerade löparskor och sportkläder. Nu producerar Rbk allt inom skridskoutrustning och har stort fokus på säkerheten i de olika skridskorna... (Visa alla produkter)

Reflex

Reflex

Reflex producerer skateboard tillbehör, som truckar och truckgummi samt skateboard værktøjet Utili-Tool, som kombinerer 8 olika værktøjer i ét. (Visa alla produkter)

Remz

Remz

Freedom of feet. Remz är ett gammalt märke som har varit borta från marknaden i 5 år. De har dock kommit tillbaka starkt och gör idag en lysande inline. Den håller fast vid deras gamla... (Visa alla produkter)

Renfrew

Renfrew

Tape till hockeystavar. Renfrew levererar tape till många hockeyspelare. Renfrew är ett varumärkee från Scapa som producerar tape till alla ändamål. Allt från hudvänlig... (Visa alla produkter)

Riedell

Riedell

Paul Riedell och hans fru Sophie startade upp Riedell Skor Inc. i Red Wing, Minnesota mer än 60 år sedan med ett mål i sikte, vilket gör den bästa kvalitet rullskridskor på marknaden.... (Visa alla produkter)

Rio Roller

Rio Roller

Rio Roller side-by-side rullskridskor är toppen av ​​poppen! Med ett stort urval av roliga färger och mönster är du säkrad en wow-faktor! Från fitness och disco till roller derby - Rio... (Visa alla produkter)

Riptide

Riptide

RipTide har base i Californien, hvor de udvikler RipTide truckgummi och annat tillbehör, som backing chassi, till longboards. RipTide leverer stort set alt innan för truckgummi. Deres cone truckgummi är en bra... (Visa alla produkter)

River hjul

River hjul

Producent av kvalitets hjul till tricksparkcyklar. Gjorda av Andrew Broussard. "Can you see it? It's just upstream, flowing your way..." (Visa alla produkter)

Roces

Roces

Roces har ett brett sortiment inom inlines, skridskor, sparkcyklar och skydd. De har ett stort sortiment tack vare många års erfarenhet i branchen och extremt stor kunskap. Roces många modeller är... (Visa alla produkter)

Rockboard scooter

Rockboard scooter

Rockboard kommer från USA. De gör sparkcyklar som är helt unika och roliga att köra på. Man tippar/pressar upp och ner på brädan och skapar därmed framdrift, helt utan att... (Visa alla produkter)

Rocker BMX

Rocker BMX

Rocker är designad av BMX riders på Rocker`s BMX team. Grabbarna har använt mycket tid på att utveckla den perfekta geometrin och har valt de rätta komponenterna som gör Rocker mini BMX... (Visa alla produkter)

Rollerblade

Rollerblade

Rollerblade har om någon skapat inline-sporten. På 80-talet introducerade Rollerblade inlines till världen, satte standarden för nya inlines och uppfann bl.a. aggressive inlines. Det har de gjordt... (Visa alla produkter)

Rollerbones

Rollerbones

Rollerbones är ett brand, der har specialiseret sig i hjul och kullager särskilt till derby inlines. De är kendte för hjulens och kuglelejernes gode kvalitet, liksom de också skiller sig ud från mængden vid deres... (Visa alla produkter)

Rookie

Rookie

Retro rullskridsko producent och tidigare känd som Blazer från 70-talet. Förbättrat hjulgumme, mjukare läder samt ny frame ger den nya generationen av side-by-side retro rullskridskor nytt liv. (Visa alla produkter)

Rossignol

Rossignol

Rossignol som idag är en av världens största skidproducenter, går helt tillbaka till 1907 där Abel Rossignol, en engagerad sikdåkare och utmärkt snickare, framställde sina... (Visa alla produkter)

Roxa inlines

Roxa inlines

Italiensk producent, som har specialiserat sig i att tillverka inlines och skridskor. Roxas inlines är av bra kvalitet till ett bra pris. Köper du Roxa inlines betalar du inte för att få de nyaste... (Visa alla produkter)

RSI

RSI

Holländskt företag som har tillverkad skate utrustning sedan 1978. (Visa alla produkter)

Sacrifice scooters

Sacrifice scooters

Sacrifice är bland den nya generation av scooter producenter. Sacrifice är utvecklat i samarbete med några av Australiens bästa pro riders och genom omfattande tests av olika prototyper har... (Visa alla produkter)

Salomon

Salomon

Salomon skapades i de franska alperna i 1947 av Francois Salomon och hans son George som hade en stor passion för skidor och innovativ design. Salomon tillverkade några av de första moderna alpinskidorna... (Visa alla produkter)

SanDisk

SanDisk

Producent av flash minnesmedier. SanDisk's minneskort är känt för hög kvalitet, tack vare deras vädertåliga design och snabba skrivhastigheter. (Visa alla produkter)

Santa Cruz skateboard

Santa Cruz skateboard

Santa Cruz är ett stort gammalt märke av bra kvalitet. Det är en klassisk ”skater style” över Santa Cruz. Utöver egna boards är verksamheten förhandlare av en lång... (Visa alla produkter)

Scoot-Mag

Scoot-Mag

Scoot-Mag är det nyaste sparkhjulsmagasinet som är gjort av pro riders. Scoot Mag är fyllt med feta artikler, interviews med pro riders, trickvägledningar, allt nytt från de största... (Visa alla produkter)

Seba skates

Seba skates

Seba skates är utvecklade i sammarbete med Pro-skater Sébastien Laffargue och är speciellt riktat mot freestyle och slalom. Serien inkluderar två typer inlines. Seba är gjort "by... (Visa alla produkter)

Sector 9 longboards

Sector 9 longboards

Sector Nine är ett amerikansk firma som tillverkar longboards. Det grundadesi 1993 i La Jolla, Californien av Steve Lake, Dave Klimkiewicz, och Dennis Telfer. Firman blev uppköpti 2008 av Billabong och har nu... (Visa alla produkter)

Senate

Senate

Ett av de första aggressive företagen. Legenden Arlo Eisenberg stod bakom detta firma de första många åren, men senere såldes Senate till gigantfirman Beneton. Dock stöttar de... (Visa alla produkter)

SFR

SFR

SFR är ett användarvänligt märke inom inlines, hjul och skydd som riktar sig till nybörjare och yngre barn. Hos SFR läggs det vikt på säkerhet och komfort, speciellt eftersom de... (Visa alla produkter)

Shake Junt

Shake Junt

Producent av skateboard utrustning och reservdelar siden 2005. Deres motto: För the homies, by the homies. (Visa alla produkter)

Shaun White Supply

Shaun White Supply

Snowboarderen Shaun White ha vunnit OS-guld 2 gånger och skapat märket "Shaun White Supply Co." tillsammans med D60 Sport. Firmat fokuserar på att skapa autentiska produkter till ett... (Visa alla produkter)

Sk8 Mafia

Sk8 Mafia

SK8MAFIA is a Way of Life. (Visa alla produkter)

SkatePro

SkatePro

SkatePro är vårt eget varumärke. Vi erbjuder en rad produkter som t-shirts, armband, presentkort osv .. SkatePro med logotyp eller motto: Skate Cruise Ride. Dessutom säljer vi specialtillverkade... (Visa alla produkter)

SKG

SKG

(Visa alla produkter)

Slamm sparkcyklar

Slamm sparkcyklar

Slamm scooters har sedan 2010 specialiserat sig i trick sparkcykel och Slamm sparkcyklar är ideelle för nybörjare såväl som övade. Slamm har fokus på att producera kompletta trick... (Visa alla produkter)

Sliter scooter

Sliter scooter

Slider är ett amerikanskt firma som erbjuder den unika och prisvinnande Slider scooter. Den roliga och annorlunda produkten kan används både till motion, transport och lek. Den kan användas av... (Visa alla produkter)

Slipstream longboards

Slipstream longboards

Slipstream longboards fås i många varianter. Lige mycket om du önskar Slipstream boards till carving, cruising, freestyle eller tricks, så är der en modell der passar. De hårde modeller är kendetegnede genom att... (Visa alla produkter)

Smith Optics

Smith Optics

Smith Optics har gennom årtionden baserat sin identitet på innovativa produkter till personer som älskar utomhus aktiviteter. Grundlagt 1965 med bas i Idaho, USA. (Visa alla produkter)

Smoothstar

Smoothstar

Australsk Surf skateboard producent. Används av flera professionelle surfare, Smoothstars Surf skateboards har snabbt blivit "Ett av de bästa surf träningsredskapen någonsin kommer vilja... (Visa alla produkter)

Snowtech

Snowtech

Snowtech är ett märke som fokuserar på bra funktioner och kvalitet till ett attraktiv pris. Produkterna är designade för att täcka de behov användarna har när de åker... (Visa alla produkter)

SP United

SP United

(Visa alla produkter)

Space Scooter

Space Scooter

En Space scooter är ett sparkcykel med extra features. En Space scooter har ett bevægeligt bräda, hvor du ska træde skiftevis på fronten och bagenden av brädan, för att skabe fremdrift. Desuden har Space scooters... (Visa alla produkter)

Spare Parts

Spare Parts

(Visa alla produkter)

Speed Demons longboards

Speed Demons longboards

Speed Demons gör Speed Demons skateboards, longboards och cruisers i bra kvalitet till en förnuftigt pris. Speed Demons gör desuden skateboards till barn, der önskar ett riktigt skateboard till tricks. Speed Demons... (Visa alla produkter)

Spitfire

Spitfire

Spitfire's motto: Live to Burn, Burn to Live. Spitfire är ett välkänt kvalitetsfirma som producerar skateboardhjul. De utvecklar ny teknik och grym design i hög kvalitet. (Visa alla produkter)

SSM inlines

SSM inlines

Shima Skate Manufacturing är skapat av den legendariska skateren Brian Shima. Hans helt eget märke som gör rullskridskor och utrustning till hardcore skatere. Kvalitet, stil och innovation är de... (Visa alla produkter)

Stereo Vinyl Cruiser

Stereo Vinyl Cruiser

Stereo Vinyl Cruiser laves av Stereo Sound Agency, der blev grundlagt i 1992 av vennerne Jason Lee och Chris Pastras. Stereo Vinyl Cruiser board serien är inspireret av tre ting: musik, skateboarding och att have det... (Visa alla produkter)

Sticky Fingers

Sticky Fingers

Sticky Fingers är ett fingerboard brand, der leverer komplett finger board sätt, der inkluderer verktyg, extra hjul, klistermärken m.m. – alt sammen i miniudgave. (Visa alla produkter)

Streetsurfing waveboard

Streetsurfing waveboard

Streetsurfing står bakom det originala waveboardet. Waveboarding är den nya heta trenden som har kommit till Europa. SkatePro rekommenderar det originala waveboardet. Dey finns också flera kopior av... (Visa alla produkter)

Striker

Striker

Dansk producent av reservdelar till sparkcyklar. Hög kvalitet och snygg design. (Visa alla produkter)

Sunrise

Sunrise

Sunrise producerer skateboard tillbehör. (Visa alla produkter)

Supreme

Supreme

Supreme är ett av de första företagen ör rullskridskor i Danmark, och har sedan början av 80-talet levererat många av rullskridskor som säljs i Danmark. År 1982, introducerade... (Visa alla produkter)

Sure-Grip skates

Sure-Grip skates

SureGrib är en amerikansk producent av side-by-side rullskridskor och tillbehör till side-by-side, bl.a frames och bromsar. (Visa alla produkter)

Surf Rodz

Surf Rodz

Surf Rodz blev grundlagt i Conneticut, USA, i 2005 med den ena mission att skabe ett unikt skate truck system, der kunne passe till alla typer av skating. Surf Rodz voksede fram från idén om att tænke stort men... (Visa alla produkter)

Synch Bands

Synch Bands

Original Synch band är elastiska skosnören med metall spilts i ändarna för en snabb snörning av alla skor. Två vänner från södra Kalifornien med en vision att... (Visa alla produkter)

Thrasher

Thrasher

Thrasher Magazine också kallat THE SKATEBOARDER'S BIBLE. Amerikansk firma startad 1981 och som också gör kläder samt annat merchandise. (Visa alla produkter)

Thunder

Thunder

Thunder truckar är kraftiga och har massor av features. Särskilt deras Lightweight serie som är bland de lättaste truckarna i världen, samtidigt med att de kan svänga snabbt. Thunder's... (Visa alla produkter)

Tilt Sparkcykel

Tilt Sparkcykel

Tilt scooters är en amerikansk firma som grundades 2009 med en stark grupp team riders bakom sig. Tilt producerar kvalitetsdelar till sparkcyklar så som clamps, headset, pegs samt framgafflar och deras... (Visa alla produkter)

Titen bearings

Titen bearings

Titen är höghastighets kullager gjorda av superhårt carbon stål. De är designade speciellt till att kunna klara åkning över stora hål och bibehålla deras prestanda efter... (Visa alla produkter)

Trap

Trap

Trap blev grundlagt i 1992 av den professionelle skateboarder Richie Loffler. Trap leverer ett brett urval av produkter från komplett skateboards, brädor, hjul och kullager till kläder och fingerskateboards. Trap... (Visa alla produkter)

Triple Eight

Triple Eight

Triple Eight har ett mycket brett urval av skydd, der inkluderer alt från Triple Eight hjälm och handskar till armbåg- och knäskydd. Utrustningen henvender sig både till nybegynderen och den professionelle. Triple... (Visa alla produkter)

TSG hjälmar

TSG hjälmar

TSG grundades 1988 och hade en klar mission om att designa och producera hjälmar och skydd som skatere, snowboardere och skidåkare älskar att ha på. TSG hjälmar är riktigt trendy och med... (Visa alla produkter)

Tukno

Tukno

Tukno bars är designad av verdensmester Dakota Schuetz. (Visa alla produkter)

Typhoon

Typhoon

Dansk producent av skidunderställ. (Visa alla produkter)

Undercover wheel

Undercover wheel

Undercover är ett förhållandevis nytt aggressive märke inom Powerslide familjen. De gör primärt hjul, som har gennemgået en otrolig utveckling och de är i dag mycket... (Visa alla produkter)

UrbanArtt sparkcyklar

UrbanArtt sparkcyklar

UrbanArtt är ett franskt företag som grundades av en rad pro riders. Verksamheten är ett high-end märke som producerar sparkcykeldelar i hög kvalitet. Urban Artt fokuserar mycket på att... (Visa alla produkter)

USD skates

USD skates

Ännu en av de gamla grabbarna. USD har varit med helt från starten. Ett märke man alltid kan lita på. De gör primärt inlines (Classic Throne, Throne, Grycon och Psirus och snart Legazy)... (Visa alla produkter)

Valo skates

Valo skates

Valo skates är inlines som är hållbara, bekväma och av god kvalitet. Valo aggressiva skates är några av de mest populära av Valos inlines. Valo har gått från att bara... (Visa alla produkter)

Vans skor

Vans skor

Vans skor laves i kanvas, läder och mockaskinn. Ud över deres pro skate kollektion är Vans släpp on också mycket populära. Vans shoes är moderigtige skor, men det är samtidigt skor, der är designede till att... (Visa alla produkter)

Venture trucks

Venture trucks

Producent av kvalitets skateboard trucks. (Visa alla produkter)

Verdad snowboards

Verdad snowboards

Producent av Snowboard samt skateboard gear. Verdad repræsenterer "vi lever för att køre" filosofien dybt, snowboarding, skateboarding, motorcykler, biler, cykele, surf... Det är underordnet, så länge... (Visa alla produkter)

Vex

Vex

Vex shoes är gjord speciellt till att kunne transparenta de krav, som scooter riders har till deres skor. Skoene är mycket hållbara, da de är gjord i slittstarkt mockaskinn eller canvas. Sulan är gjord i gummin,... (Visa alla produkter)

Vicious Griptape

Vicious Griptape

Gnarly grip tape till longboarding, speedboarding, longskate samt sliding. (Visa alla produkter)

Voltage skateboards

Voltage skateboards

Voltage har i mer än 10 år producerat kompletta skateboards för barn och lätt övade riders. Alla Voltage skateboard är 100% kanadensisk lönn, och är kallpressad med de finaste... (Visa alla produkter)

Webster & Maroon

Webster & Maroon

(Visa alla produkter)

Wilson

Wilson

Erkänd sportutrustningsproducent som grundades för snart ett århundrade sedan. (Visa alla produkter)

Worx sparkcyklar

Worx sparkcyklar

Worx är ett firma från 2011. Worx har specialiserat sig i trick sparkcyklar och tillbehör/reservdelar till dessa. (Visa alla produkter)

Xsjado

Xsjado

Aggressive skating står framför en förrnyelse med Xsjado. 100% nytänkning i design och funktion från aggressive skaterna Dustin Latimer, Shane Coburn, Mike Wilson samt Salomon Inline Skate... (Visa alla produkter)

Xsories

Xsories

Allt i utrustning till den aktiva och kreativa filmaren. Innovativa produkter som kan kombineras med massor av high-tech prylar och videokameror, så som GoPro mm. (Visa alla produkter)

Yak Wheels

Yak Wheels

Yak Wheels var det första företaget i världen som började producera hjul till sparkcykeln av samma kvalitetsmaterial som dem som används för att göra high-end speedskating-hjul till... (Visa alla produkter)

Z-Flex Skateboards

Z-Flex Skateboards

Z-Flex gör Skateboards och tillbehör. Grundlagt i 1976 som ett hem för de originala Z-Boys. Genom unika innovationer (glasfiber board och den första patenterade truck) och det berömda teamet av... (Visa alla produkter)

Zipfy

Zipfy

Producent av roliga kälkar som kan användas av alla. (Visa alla produkter)