Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

Funk Mini BMX Cykel

(21)
Video
Video
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Rockers är en nerskalad mini-versioner av en 20" BMX som är designad till att klara stor belastning från en vuxen. Breda däck och stark ram som kan klara belastning som en 20" och är grymt rolig för barn från 4 år upp till pappa på 40 år. Med flera färgmöjligheter att välja mellan och är för några människor ett samlingsobjekt.

  • 12 mm hjulbult/axel
  • Hög stålstyrka på ram, gafflar och styre.
  • 10 "x 28" styre.
  • Plast BMX-pedaler med matchande kraton gummigrepp.
  • 28/12 växel (cykla i upp till 25 km/t):
  • Tätade stängda kullager:
  • One-piece hi-ti stål pedalarm.
  • Kevlar belagd vadderad sadel.
  • 3-Piece hjul i stål med patenterade Rocker bakhjulsnav och frihjul.
  • Pneumatiska 10 "chunky gummidäck.
  • Krom / färgad KMC kedja.

Obs: Cykeln kommer 80% monteras, alla delar måste dras åt innan du använder din cykel.

  • Det är viktigt att spänna styret mycket noggrant fast för första gången. Kors dra åt skruvarna minst fyra gånger.
  • Det kan vara lite glapp på Rocker BMX däck och fälg, detta kan förväntas med standardhjul och däck. Dessa är främst avsett att vara starka och lätt glapp bör accepteras som egenskaper hos Rocker BMX. Om en mer jämnt balanserade hjulet önskas ska det eftermonteras en CNC fälg, köpas separat.

Specifikationer

Pegs:
2 pegs inkluderade
Nav:
Kassette
Vikt:
9.50kg
Utväxling:
28/12
Krank längd/Typ:
Gjutna
Hjul diameter:
255mm
Hjul typ:
Luft däck
Sadel:
Kevlar

Från samma märke

Visa alla

recensioner   (21)

Det var lite repor på lacken. Men annars en häftig cykel. När man snurrar på hjulen ser de vint ut men det kanske ska se så ut. Snabb leverans. Hans bästis har oxå skickat efter en sån.
Linda Zetterlund (Alnö)
21-04-2015
Betyg: 4 av 5!
Svar från SkatePro:  Vi beklagar att ni modtagit eran mini BMX med repor på lacken det är självklart inte meningen på en helt ny produkt. Har ni möjlighet att ta några tydliga bilder av reporna?

Snurrar hjulet vint kan det vara några justeringar man behöver göra, har du möjlighet att skicka ett filmklipp när ni snurrar hjulet runt?

Du skickar bilderna och filmklipp till: email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer. Så vill vi se på detta för er och hitta en snabb lösning på problemet. /Martina
Dåligt vevparti, dåliga lager och ovala hjul och rent generellt tycker jag cykeln håller dålig kvalitet, styret är omöjligt att få fast ordentligt så det går att trixa/hoppa med cykeln, styret böjer sig direkt och då är grabben en liten kille på 30kg. Dessa cyklar rekommenderar jag absolut inte.
Mikael Antonsson (Viskafors)
26-07-2014
Betyg: 1 av 5!
Svar från SkatePro:  Hej!

Vad tråkigt att höra att det uppståt problem med eran mini BMX.
Har ni möjlighet att skicka hos bild/filmklipp på dessa problem till: email@skatepro.se tillsammans med erat order nummer.

Så vill vi se på det och hitta en snabb lösning för dig.

Vänliga hälsningar
Martina
Färgglad cykel som killarna gillar skarpt. Bra service från företaget. Solweig Ericson
Solveig Eriksson (Bålsta)
01-07-2014
Betyg: 4 av 5!
Ovala hjul och en krokig axel till bakhjulet. Jag är inte nöjd. Dock har kontakten med Skate pro varit bra.
Mikael Berglund (Rosvik)
18-06-2014
Betyg: 1 av 5!
Svar från SkatePro:  Va tråkigt att höra att det har uppståt problem med eran mini BMX. Självklart ska det inte vara på detta sätt har du möjlighet att skicka hos en bild/filmklipp på detta problem till: email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer. Så vill vi se på det för dig och hitta en snabb lösning på detta. /Martina
Cykel-lycka! Fin och bra cykel, snabb leverans!
Camilla G. (Avesta)
17-06-2014
Betyg: 5 av 5!
Vårt barnbarn blev otroligt glad när paketet kom, som han hade sparat till så länge! Men när vi öppnade så låg där en helblank cykel :-( Han blev så ledsen, men tog den ändå för han hade bråttom att följa med kompisarna till skateparken. Men vi måste säga att vi är otroligt besvikna över denna miss. Är man tio år och har varit duktig att spara alla sina veckopengar, så förstår jag att tårarna kommer. Det enda positiva är att paketet kom så fort... Karl-Axel Eriksson Avesta
Karl-Axel Eriksson (Avesta)
17-06-2014
Betyg: 1 av 5!
Svar från SkatePro:  Hej!

Det var jätte tråkigt att höra att erat barnbarn modtog fel färg på sin Rocker Funk Mini BMX. Dett är självklart inte meningen att den ska vara blank utan den ska vara som bilden visar. Ni är välkommna att ta en bild på eran mini BMX tillsammans med ett order nummer och skicka till: email@skatepro.se så ska vi nog hitta en lösning på problemet.

Vänliga hälsningar
Martina
Grabben supernöjd..startade dock första åkturen med en face plant som slutade med en fläskläpp.. Styret är lite svårt att få riktigt fast och bör efterdras några gånger. Hade varit kanon om ni skickade med insexnycklar till detta. inte alla som har !!
Andreas L. (Göteborg)
11-06-2014
Betyg: 5 av 5!
Efter många månaders tjat fick äntligen våran 9- åring denna cykel! Lyckan var enorm! Snabb leverans och bra man kunde spåra paketet! Men hjälp!!! Det fanns ingen broms!!! Han cyklar flera timmar varje dag och flera av hans kompisar skall få denna cykel Malin
Malin Ewa Hansson (Spekeröd)
11-06-2014
Betyg: 5 av 5!
Det knakar och låter från vevpartiet vartannat tramptag... Annars är jag nöjd med cykeln! P.S Cykeln användes endast på asfalt och betongbana. Med vänlig hälsning, Joakim
Joakim Folkesson (Sjöbo)
10-06-2014
Betyg: 4 av 5!
Behövs inga tv/dataspel, den slår allt.
Eeva Torvi Lind (Uppsala)
28-05-2014
Betyg: 5 av 5!
Veldig god å trikse med, jeg er veldig veldig glad for att jeg kjøpte den!!
Gunn Heidi Aas (Rauland)
02-06-2015
Betyg: 5 av 5!
Knalltøff bmx,lukter forferdelig men satser på at det firsvinner etterhvert..Poden skulle ønske det var mulig å justere styret enda høyere,det blir litt krokrygga trilling oppigjen i bakker o.l. Superkjapp levering rett før jul,veldig fornøyd alt i alt:)
Anita ingebretsen (Sandefjord)
06-01-2015
Betyg: 5 av 5!
Super fornøyd, både med rask levering og varen!
Grethe B. (Fana)
29-12-2014
Betyg: 5 av 5!
Super morsom sykkel. Minstemann måå ha den med på skolen hver eneste dag. :-) Verdt hver krone! Savner reflekser på sykkelen!
Frøydis nilsen (Gressvik)
31-10-2014
Betyg: 5 av 5!
Visa alla 21 recensioner
SkatePro