Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

V4 Integrated Trick Sparkcykel

(192)
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

District v4 komplett integrated sparkcykel med integrated headcups, integrated headset, ICS och AL-2 bar. Hjulen är 110 mm, och gjorda av Eagle Sport speciellt till District v4 komplett integrated sparkcykel. Kulllagren är gjorda av District.

District v4 serien är den första kompletta sparkcykeln från District, och resultatet är mycket vällyckat. District v4 integrated är en lättvikts sparkcykel med bra balans och det gör den mycket lämpad till tricks. Sparkcykeln har desutom en bred botten, som gör den bra att grinde/slita på.

Designen är flott och stilren och är på vissa områden nytänkande jämfört med den traditionella District stilen.

Notera: Hjulen är inte monterade vid leveransen. Du monterer själv hjulen på sparkcykeln med det medföljande verktyg.
Ytterligare ska det understrykas att framgaffeln och hjul är skräddarsydd för att passa ihop. Hjulet har en mycket spets profil. Därför kan man ha problem med att få hjulet med en platt profil att passa på. Vi rekommenderar att välja Eagle hjul för denna sparkcykel.

Kompatibla delar

Finn produkter som är kompatibla med District V4 Integrated Trick Sparkcykel:

Kompatibla delar

Specifikationer

Hjul diameter:
110mm
Vikt:
3284g
Bar bredd:
540
Headset-type:
Integrated 1 1/8"
Framgaffel typ:
Utan gänga
Max. vikt på förare:
100 kg
Deck design:
One-piece
Deck längd:
50cm (19.7")
Deck bredd:
11cm (4.3")
Konkav:
Ja
Framgaffel design:
One-piece
Bar material:
Aluminium
Bar höjd:
550
Bar ytterdiameter:
35mm (Oversized)
Bar innediameter:
28mm
Hjul profil:
Platt
Kärna material:
Aluminium
Kärna design:
Spoked
Kullager precision:
Inte anges
Broms typ:
Flex Fender
Samling:
Inte samlad

Från samma märke

Visa alla

recensioner   (192)

Inte nöjd det blir glapp i hela kicken. och den skramlar mycket. Och kompresor bolten skruvas upp hela tiden
david nauman
12-04-2015
Betyg: 1 av 5!
Svar från SkatePro:  Vad tråkigt att höra att det uppståt problem med eran sparkcykel. När ICS bulten (som sitter under framgaffeln) lätt släpper, låter det som att ICS compressionet inte blivit monterat korrekt. Det vill lösa sig med några enkla justeringar. Du är välkommen att kontakta oss på email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer. Så vill vi se på saken för dig och hitta en snabb lösning på problemet. /Martina
Bra och fast kick men kompressions skruven släpper hela tiden.
johan sundin (Mullsjö)
07-04-2015
Betyg: 4 av 5!
Svar från SkatePro:  Släpper ICS bulten låter det som att starnuten som sitter i baren inte sitter på den riktiga längen, då vill inte ICS bulten få fäste i starnutens gänga. Det vill lösa sig med några enkla justeringar. Du är välkommen att kontakta oss på email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer, så vill vi hjälpa dig med en snabb lösning på detta problem. /Martina
Är nöjd med den överlag. Dock har jag vart tvungen att köpa nya hjulbultar för att när man måste skruva så mycket som man måste så börjar det glappa efter ett tag vilket är ett stort minus, så man får vara beredd på att köpa nya när man köper en!
S. Leo (Värnamo)
08-03-2015
Betyg: 3 av 5!
Svar från SkatePro:  Det är självklart inte meningen att det ska börja glappa i hjulen trots att man efterspännt hjulbultarna. Uppstår glapp kan man behöva komplettera med en distanskiva. Har du möjlighet att kontakta hos på: email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer och ett filmklipp på glappet, så vill vi ge dig en snabb lösning på detta problem. /Martina
Sonen mycket nöjd , mycket snabb leverans .
Andreas Söderqvist (Värnamo)
14-01-2015
Betyg: 4 av 5!
Köpte 2st till våra pojkar. Lätta och stabila sparkcyklar. Killarna är jätte nöjda med dom.
Per W. (tenhult)
10-01-2015
Betyg: 5 av 5!
Vår kille är helnöjd med sin sparkcykel och den gjorde stor succé. Skatepro är lätta att komma i kontakt med vid problem och kommunikationen funkar till 100%. Hjälpsamma och kundvänliga!
Pernilla Cederlund (Lund)
08-01-2015
Betyg: 5 av 5!
Mycket bra grejor o det bästa var snabb leverans det uppskattar jag o att företag hör av sig till konden Tack Med vänlig hälsning, Stefan .
Stefan Andersson (Vittskövle)
07-01-2015
Betyg: 5 av 5!
Grabben jättenöjd men vi har också råkat ut för att kompressionsbulten lossnade fort. Har löst det genom att droppa 1-2 droppar gänglåsning på bulten innan den monteras. Då sitter den kvar! Per J ( Västerås)
Per J. (Västerås)
07-01-2015
Betyg: 4 av 5!
Svar från SkatePro:  Jag vill rekomendera dig att kontrollerra längden upp till starnuten i baren. Det är den delen ICS bulten ska fästa i. Sitter starnuten inte på den riktiga längden blir inte ICS compressionet spännt korrekt.

För att ta reda på om starnuten sitter på korrekt längd behöver du mäta längden från toppen av compression bult till toppen av headsätt. Ta längden minus 1 cm då har du längden för hur långt upp starnuten ska sitta i baren. Mät sedan längden upp till starnuten för att se om detta vill stämma överäns. Har du några frågor kring detta är du välkommen att kontakta hos på: email@skatepro.se /Martina
Trevlig, lätt och välbalanserad sparkcykel. Men kvaliteten en besvikelse. I början lossnade kompressionsbulten ofta trots att anvisningarna följts, men genom att dra så hårt man vågar håller den längre. Bakhjulet börjar glappa redan efter 14 dagars användning. Man väntar sig mer med det priset!
Mats S. (Stocksund)
15-12-2014
Betyg: 3 av 5!
Svar från SkatePro:  Det var tråkigt att höra att det har uppståt problem med eran sparkcykel. Angående ICS compression låter det som att starnuten som sitter i baren inte sitter på den riktiga längen, då vill inte ICS bulten få fäste i starnutens gänga. Det vill lösa sig med några enkla justeringar. Har det uppståt glapp i det bakre hjulet vill man kunna komplettera med en distanskiva. Har du möjlighet att kontakta hos på: email@skatepro.se så vill vi ge dig en snabb lösning på detta problem. /Martina
Har testat en kompis V4 och den fungerar jättefint!
Scooter Alle
19-11-2014
Betyg: 5 av 5!
Scootern funkar bra men forken eller headsetet låter jätte konstigt när man vrider på styret. Och innan så ramla compression bolten ur men det är fixat nu.
Simon H.
16-11-2014
Betyg: 3 av 5!
Svar från SkatePro:  Va tråkigt att höra att det har uppståt problem med eran sparkcykel. Har ni möjlighet att sända hos ett filmklipp när ni snurrar sparkcykeln runt till: email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer. Så vill vi se på det för dig och hitta en lösning på detta problem. / Martina
Mycket snabb leverans, utan krångel.
johan svälas (Falun)
11-11-2014
Betyg: 5 av 5!
Min son är jätteglad för den fina sparkcykeln men efter 1 dag trilla en skruv av samt att skruven inuti styret lossnar lätt. Efter 1 vecka har jag skruvat dit den 3 ggr.
Janeth Jovancic-Persson (Helsingborg)
04-11-2014
Betyg: 3 av 5!
Svar från SkatePro:  Vad tråkigt att höra att det uppståt problem eran sparkcykel. Har ni prövat att spänna åt ICS compressionet? Det gör ni genom att spänna åt ICS bulten som sitter under framgaffeln. Har ni redan prövat detta och de inte hjälpte vill jag rekomendera er ta kontakt med våran kundservice på: email@skatepro.se tillsammans med ett order nummer. Så vill vi se på det och hitta en snabb lösning för dig. /Martina
Han älskar den å kanske lite mer för att han köpt den för sina egna sparpengar:)
Jeanette Gylling (Sorunda)
28-10-2014
Betyg: 5 av 5!
Visa alla 192 recensioner
SkatePro